Dadar raboti, hairdo otvara na 5ti maj sega samo mozes da se javis da zakazes,armend raboti, oktaj isto, i gledam dosta maaslski frizernici otcoreni
Била некоја на фризер деновиве ? Не ми е јасно како ќе работат кога треба да се залепат до тебе за да ти ја средат косата. И дали и колку го дезинфицираат сето она со што работат ?
Колку што гледам сите работат со маски и ракавици, а истото го бараат и од клиентите. Ограничуваат број на клиенти за да нема гужва и највуваат дека после секој клиент дезинфицираат со средство (стол, опрема, површини)....
Девојчиња, сакам да закажам шишање и балајаж во hair shop..треба да нагласам кај некого или сите се ок? Фала ви..
И јас ги меркам одамна, а и колку што знам немаат цени до плафон како другиве... Ако одиш те молам за инфо како си поминала бидејќи јас сакам за истото да одам.... Фала....
Сакам да си ја направам косата балејаж, па некое добро фризерско студио што сте задоволни да ми предложите.. Во хаир до термин има дури во јуни.. Што мислите за во Hairhouse балајаж и шишање искуство?
Здраво девојки. Сакам косата да ја офарбам темно кафена и ако може да ми предложите некој салон каде што убаво работат и што е најбитно,да користат квалитетни фарби. Мене природно ми е кафена косата ама би сакала неколку нијанси потемна така да нема да треба некоја голема филозофија затоа што е фарбање со една боја, дома сама не би се фарбала па затоа ми треба ваш предлог. И да биде со пристапни цени Гледам доста се фалени Hairhouse,Hairdo,Дарон,Станче Кипријанов,Игор Говорко ама не знам како стојат со цени,па секоја информација ми е добредојдена (не мора само за овие што ги наведов).
Кај адо се имам фарбано и нема утка, ама со цени како е за цела коса не знам зависи од должината, најдобро да си прашаш. А од овие набројаниве сите се тука некаде со цени исти
А која им е цената отприлика? Дека немам никаква претстава,знам само за нијансирање дека им е од 3000 па нагоре..
Имам коса до рамена, со темен корен и некои остатоци на плаво. Ужасно сакам да си ја вратам плавата боја. Неколку фризери ме убедуваат дека не е можно, сум требала неколку шатирања, па дуеи отпосле фарба. Во ка-ел и би-ју глеам на инстаграм дека сепак е можно. Искуства некои? И отприлика знаете ли колку би било од темна у светла коса за средна должина? Чисто некоја горна граница да знам
Со бланш може да бидеш пак плава. Цената зависи од тоа каде ќе одиш, околу 4000 би требало да е кај професионалниве фризери.
Чим ти викаат дека не е можно, значи има причина. Кој не сака да земе пари? Немој после да останеш без коса од многу бланш...