Јас сега почнав да одам кај една Верче во Ѓорче.Така и се вика и фризерското студио. Жената си ја врши работата на највисоко можно ниво. Одлична е. Прави чуда Се наоѓа одма до Тинексот.
Луѓе дај кажете некое добро фризерско студио во капиштец или тука некаде блиску само да не е нешто претерано скапо. Сакам да одам на миење и пеглање на коса пошо веќе ми е смачено дома да се мијам да се сушам па да се пеглам и по 2 дена пак одново....
Да не знае некој колку ќе ме фати шишање кај Игор Говорко? Читам пофалби за неговото шишање а јас имам баш таква виткана коса и ми треба спас
Јас имам коса средна должина,и веке 5-6 пати ме шиша за 550,инаку мора да закажеш по тел,и да кежеш дека си за кај него. А што мислите за тоа дека некои фризери,те шишаат за одредена супма,на пример 400,и на крај ти викаат сакаш фенирање или обликување,и ти зимаат уште 200-300 за тоа?? па мајко му не може секоја коса да се обликува така лесно,мене да ме пушти неисфенирана од салон ке му бидам најлоша реклама,и значи место 400 ке ми успадне 700... Сакам кај Фоте да пробам нареден пат,има некој искуство?
Јас бев пред 1 недела да се шишам кај Бојан, тој се наоѓа кај католичка црква, дуќанот мислам се викаше Берберот или така нешто, не ме држете за збор, прв пат бев и тоа по препорака од една пријателка и можам да кажам дека сум стварно задоволна, дечкото супер си работи, за шишање и фенирање ми зема 450 ден. А инаку има и еден друг дуќан скоро отворен во Февруари, се наоќа во Кисела вода, се вика MIRICLE и работат со супер и најефтини цени би можела да кажам, шишање 150 ден. ако е некоја заинтересирана можам и бројче да ви дадам, инаку студиото работи исто со депилација, масажа, надградба на нокти и фризер
И јас последен пат се шишав кај Бојан. фризерницата му се вика Бербер Шоп. Иначе стварно многу убаво ме ишиша, и ми ја изретчи косата, нооо по грешка ми направи рамни шишки (а требаше на страна). Освен грешката со шишките, за другото немам коментар, супер ме ишиша . Но имаше среќа што добро ми стоеа иначе ќе беше тешко него.
Да и мене ми ја изретчи косата, инаку јас правев баш дрсатична промена, косата ми беше долга до половина и се шишав кртатко скроз , од едната страна малку подолга ама ми ја погоди баш и сум многу задоволна
Јас имам отидено еднаш во Авангард, малку поодамна беше тоа и ич не бев задоволна. Цените им се соленки, а не работат ама баш ништо посебно
Јас редовно одам во АВАНГАРД и сум многу задоволна.Да, цените им се соленки ама за еднаш во месецот да ја средиш косата и не е воопшто скапо
Здраво девојки, Дали знате дали шатират со бланш добро кај паначе кај фоте во буњаковац, таму и колку се цените?дали некој има такво искуство?Кај можам да се шатирам подобро во Скопје без да ја горат косата? Поздрав,
пууѕ...скапо,долга или средна коса??не знам каква ми е,подолга од ранема но не долга до пола грб... знаци шишање и фенирање(тоа обликување на мојата коса не е можно) ке ми дојде 1000.хм...
има овдека некоја девојка од Штип што ке може да ми помогне за некое добро студио за фризурка и шминка за невеста