Да ми кажете некое студио каде што знаат да направат убав висок реп, со моја перика (реп) Значи само да ми го прикачат.
Мене Мики ми е супер и само кај него одам кујзнае колку време, сум пробала од време на време кај некој друг и секогаш искастрена излегував, веќе ич не експериментирам. Салонот е во зградите позади Седмица. Не знам дали смеам да ставам линк, пиши Frizersko studio Sasho Miki Exclusive на ФБ или Гугл, ќе ти излезе.
Од се срце ги препорачувам КА-ЕЛ од кисела вода. Толку бев очајна, бидејќи имав преубава плава коса и откако останав трудна си ја пуштив мојата темна природна коса. Две години само се шатирав и божем идев по добри фризери никој не ме врати плава, ме убедуваа дека не може. Кате за три саати го среди сето што никој друг "не можеше". Конечно си најдов добар фризер за ефтини пари.
Другарка правеше кај Станче,убаво ја направи а цената беше околу 3000-3500. Има прилично густа коса со средна должина
Iskreno da ti kazam, sum bila na mnogu mesta kaj poznati "frizeri" i ne samo shto mi ja imaat loso isisano kosata duri i mi ja imaat oshteteno. Od cetvrta godina sredno odma kaj edna frizerka sho raboti vekje 35 godini, ima sopstven dukjan i pomaloto since i e frizer i 12 godini mi ja nema unakazeno kosata. Frizurata ja sisam ramno poso mi e gusta i toa mi ja sisa so mashinka na peglana kosa i mi iskaca prva kako konec. Isto taka mi ja shatira i posle toa mi ja tonira kosata so preliv i preubavo mi iskaca,i ne mi pozoltuva posle shatiranjeto.Cenite ne i se dignati do plafon, od 300 do 500 denari i e shishanje so feniranje mienje, shatiranjeto i se dvizi okolu 1200 do 1900 zavisi do dolzinata na kosata. Ako si zainteresirana moze i brojce da ti dadam pa ti odluci si so ke prais ponatamu samo sakav da ti dadam moe mislenje i predlog deka ne se odi kaj sekoj vtor na frizer kako sto gi reklamiraat tuka na forumov nekoi poznati "frizeri"