Da go znam ado,idev kaj nego ama mnogu se ceka kaj nego tek ima slobodno za mesec dena.. zakazav kaj Vlatko instyle dosta falen frizer e pa ke vidam kako ke me naprai
Јас се шишам кај Влатко, одличен е! Ме шиша толку колку што ќе му кажам, ни сантим повеќе И цените му се многу пристапни. Добар избор си направила,па пиши искуство
Da epten ubavo me ishisha,zadovolna sum mnogu bas ramno kako sto sakav. I plus cenata mu e taman 300 denari a ubavo raboti
Девојки здраво, дали имате искуство со кератинско исправување на коса? Во кој салон имате правено, колку време трае и дали навистина е косата права и после неколку месеци? И цени ве молам
Искуства со тоа олаплекс или како му е правилно името незнам, се плашам да не ми пожолтат прамените после одредено време а не е баш ефтин третманот...
Се имам шишано и кај Адо и кај Октај. Дефинитивно Адо ќе го препорачам од нив двајца, нема да се разочараш. Двајцата зимаат по 700 за шишање и обликување (бар до лани така беше)
Здраво, има некој инфо за цена кај Бобан Тодоровски, работи во студио арт? Колку е женско, колку машко стандардно шишање кај него? Го фалат... сакаме со дечко ми да одиме
Искуство некој кај Дадар во врска со нијансирање на коса. Читам сега дека доста вас ги фалат Hairdo, колку зимаат они за нијансирање на косата? И некој друг салон да ми препорачате што е добар а не е толку скапо☺️