Девојки работат ли фризерскиве салони во недела? Ми треба исфенирана коса за во понеденлик сабајле ако имате некого да ми предложите?
Nekoj da mi kazw frizernica aerodrom, lisice ama sto ke me isisa top imam kosa do polovina nejkam da me utne... I da znae da satira super
Па искрено не! Ме потшиша колку да се каже, не се ни посвети на врвовите воопшто и кога ќе ја испеглав на некои места беше подолга едната страна од косата . Додека кај Адо кога си ја видов после шишање ми беше совршена.
Ужас. За шишање посебно. Едната страна подолга другата пократка ми ја напраи Кате. За 5 6 минути ме заврши, ептен незаинтересиран персонал. Колку да те помине. П.с шишање околку 300 е
Искуство со Инфинити студио кај Шампионче? Гледам прават и нокти , па би закажала и за нокти и за бланширање и фарбање
Фала ти ептен блиску ми се, а и ми одговара што прават и нокти и коса во еден ден се ќе завршам плус со Keune фарби работат..
Јас се шатирам веќе некое време таму и супер се. Баш пред една недела бев кај Ивона. А девојчето за нокти мислам дека моментално дома работи поради ситуацијава со вирусов да не се прави гужва. Еве и слика од пред една недела