Женчиња од Охрид, ми требит фризерка за шишање, имам и шишки и малку ми е специфично, плус со мало бебе сум, некоја што води грижа и хигиена. Фала ви ❤️
@ana-sweet мислиш дека Влатче добро ќе ме ишиша вака? Како у V сакам доле ама не многу кратки степени одприлика вака не можам соодветна слика да најдам ни оваа не е како што сакам.Бев рамно се шишав презадоволна сум
Супер ќе те ишиша, според мене е експерт за шишање Јас порано цело време се шишав висок степен кај него.Објасни му што конкретно сакаш и нема гајле. Јас ќе идам сеа кај Адо чисто колку да сменам малце па после пак ќе си се вратам кај Влатче
Озбилно? Сакам рамно да ја ишишам, само врвовите 2-3 цм. Ваљда нема да ми скрати повеќе од што сакам?
Со ножички или со машинка сакаш? Не нема да ти скрати повеќе уживај. Мене последниот пат со машинка кога ме шишаше ко набрзина да ме напраи и ми остави подолги влакна од косата и морав сама да си ги кратам дома
Auu nemam pojma,se nemam sisano so masinka.Ke me prasa kako sakam? I se nadevam deka nema da zakaze za eden mesec P.S se izvinuvam za latinicata, od mobilen se ukluciv
Се јавив во студиото Инфинити ама после 11ти почнувале со работа. Потоа се јавив на фризерката кај што оди мајка ми, не сака да се нафати да ми стави бланш и тоа ми го кажува денес неколку часа пред да одам кај неа. И сега се изнервирав , коренот ми е доста израснат , а ако ставам фарба само катастрофа ќе ми испадне. Не знам сега каде да закажам
Vlatko Instyle и правеше на мајка ми блајаж перфектно и го направи ја бланшираше ама ич не и се оштети косата плус ептен добар фризер и многу го бива пробај ако сакаш ќе ти дадам број
Пак јас, добар фризер во Охрид за шишање? Ама стварно добар, не да ми ги скрати шишките прекратки како минатата
Мислам дека ти плава се фарбаше. Ако си за плава мојата фризерка вади убави плави бои. Ако ти треба бројче пиши ми.
@WhiteAngell да те прашам дали фарби имаат таму , хидроген и бланш, или јас треба да си носам? Прееска се јавив и закажав, ми закажа за среда 12ти, ама ете не прашав ова. И гледам соработуваат со Кене, дали и они продаваат фарби и останати нивни производи и дали има разлика со цените од тие по парфимериите? Се извинувам за прашањава ама не знам како е во Мк по фризери немам одено нешто многу..
Имаат се они, без гајле. А за разлики во цени не знам да ти кажам пошто не сум купувала никогаш фарба туку од првиот пат кога почнав да правам нешто со косава одам таму и си плаќам за услугата со се фарба, бланш итн...