Денес бев во ф.с Инфинити во Кисела Вода, презадоволна сум и секако дека од следното доаѓање во Македонија редовно ќе ги посетувам. Вадев прамени ,се фарбав и шишав. Голем плус што работат со Keune производи
Само да споделам искуство со Атлје Миа во Аеродром, позади Тобако 2. Бев за шатирање на косата. Ден претходно ја прашав вработената колку би ме чинело, косата ми е до крајот на вратот, не ги ни допира рамената и ми кажа накај 1,600. Кога бев за шатирање кај сопственичката, Наталија, ми ја ишатира, ја исфенира и наплати превисока цена, 2800. И платив и никогаш повеќе кај неа. Знае да работи меѓутоа е многу нечесна и само ги оговара клиентите. Какви се не муабети се изнаслушав додека бев кај неа.
Da mi se desese mene ova ne bi i platila tolku ke i ostavam 1600 i ke zaminam.. I nikogas nema da i vlezam
Слично нешто ми се случи мене само на друго место, пред 3-4месеци бев со коса до половина, бланширањето ме кошташе 2000денари,после тоа се ишишав боб фризура кратка и идам сега пак на бланширање и типот ми вика 2500(а ми ја утна скроз косата, со 4цм оставено небланширано од коренот).. Веќе никогаш повеќе таму за фарбање,поубаво дома ќе се средам сама..
Не сакав да ја мешам вработената, да не и направам проблем. Инаку бев денес да разговарам со Наталија, и кажав дека се распрашав и по други гризерски салони и сите ми рекоа дека би ме фатило 1,500/1,600. Рече наводно било 2,800 пошто она ми стави бланш, па ја фарбаше цела коса (првпат ја менувам бојата) а и ме фенираше. Наводно не се сеќава колку фолии ми стави...... во секој случај сметам дека е превисока цената и не стапнувам повеќе кај неа. Фала ти што го сподели твоето искуство. Слободно пиши каде точно си била, таман да си помогнеме една со друга. Требаше, ама го искористи моментот, одев преку заедничка пријателка.....кога одиш преку познат многу често знае и да е полошо отколку кога си одиш сама, не се наслонуваш на никого.
Ne bi gledala dali e prijatelka na Moja prijatelka.. Parite ne gi zarabotila tvojata prijatelka Za pamet
OKTAY SEYDI pred 2 dena za ovaa kosa mi naplati 4500 denari iako jas mu pokazav kako sakam da izgledam i od prepotaki i sliki od insta i 14000 sledaci jas se resiv za nego vase e dali ke go izberete moe e da vi pokazam na sto licam momentalno
I jas taka mislev od videata sto gi stava za 2 dena bojata padna na nisto ne licam i unistena e cela kosa kako metla se osekam
Во домашни услови со 500 денари подобро ќе испаднела бојата. Следен пат прочитај искуство од тука и оди на добро место.