Oktaj e katastrofa vrska nema so nijansiranje,si vadi obicni prameni kako satirana da si,laze deka koristi olapleks a vsusnost koristi obicen blans i kosata mi ja upropasti i zgora na se 5000 den,pa kaj maalska frizerka da odev podobro ke me napravese i ne se lazete slikite na insta kaj nego i realnosta nemaat nikakva dopirna tocka,sramota e kolku e voobrazen se misli za profesionalec a vsusnost vrska si nema.
Како се движат цените по салоните за шишање и фарбање со моја фарба? И да ми препорачате некое студио реон карпош, центар најмногу ми одговара?
Ако може и инста профил од Адо, гледам го фалите и мислење за @studio.stance.kiprijanov ? Јас сакав да одам кај Октај, ама по коментариве што ги читам на минативе страни за него не ќе да одам таму Иии дали некој има искуство од :
За што ти треба? Нијансирање? Јас бев кај Станче за шишање и позадоволна не сум била до сега. Препредобро ме ишиша, многу е внимателен и прецизен, баш како што сакав ме ишиша, ни милиметар повеќе и многу е фин и културен, има некоја позитивна енергија. Кога стигнав видов едно девојче што го нијансираше и ептен беше убава,а и другарка ја има нијансирано, супер беше, ја советуваше каква да биде бојата според ликот и тенот и баш ја погоди
Имам многу темно кафена коса, би сакала да добијам нешто вака Дали знаеш колку би била цената? Должината ми е како оваа на сликата, ама доста поретка
Pa na drugarkata i zema okolu 3000-3500 a ja ima ovaa dolzina i gustina otprilika, najubavo da se javis da prasas ili da odis tamu pa da ti kaze cena spored dolzinata i gustinata
Адо работи само до 16 часот во работни денови и саботи. Јас малку сум изреволтирана од причина што од 20ти август вртам за термин за сабота дека работам до 16 часот и не ми одговара. За септември се им беше закажано ми рекоа врти на 15ти септември тогаш вадиме календар за октомври, вртам вчера во 11 часот ми викаат се е закажано за октомври епа стварно не знам кога ги закажале..
И мене ме интересира препорака за саглам фризер во Скопје. По можност да не е некој од извиканиве, зошто пола од нив ми се покажаа ко преценети, а и не ми се чека еден месец термин за врвови да скратам. Вооошто не ми е важно во која населба е, важно ми е добро да работи, да одржава хигиена и нормално сега со ситуацијава битно ми е да работи со маска.
Така е малце го претераа кратење врвови кај се чека па и 800 1000 денари е Има ли некој да работи ок а да е со нормални цени
Здраво, Во Сандра Аеродром работеше Сашка, многу добра фризерка, не е повеќе таму, па би замолила ако знае некој каде е или тел.бр., да ми пише во лп.
Frizersko studio vo madzari/avtokomanda za sisanje sto sisaat dobro ramno. Ima nekoj iskustvo so studio VOIS?