Според мене најубаво скроз собрана, да дојде до израз вратот и дехолтето, со големи обетки без ланче, бидејќи е светкав горниот дел, евентуално, полу собрана и на левата страна пуштена, со тенки долги обетки.
имам кратка коса (боб или печурка како сакате и сакам да ја извиткам за матурата но ми е страв да не ми дојди многу кратка па ако сакате ставете некои слики...имам една другарка има мајка фризерка и ми предложи полу права полу виткана ама како ова би изгледало?
Матурски фризури потребни ми се матурски фризури па ако имате некој предлог слободно прикачете слика...повеќе би ми одговарале фризури на долга пуштена коса , фала однапред а бтв ако има ваква тема - клуч
Матурски фризури Зошто пуштена ? Ако имаш долга коса мислам дека би било подобро за нешто уникатно и впечатливо. Ако одиш на фризер да ти ја прават ми се допадна ова ...
а дали имате некој предлог за пеглана некако изведена ...затоа што природна ми е виткана па сакам да сменам , и се одлучив за права...само сакам да има и нешто впечатливо
Ме фати и мене матурскава еуфорија, па разгледував некои фризури. Мојата ќе биде нешто во вој стил. А еве и други кои ми се допаѓаат
Мене лично повеќе би ми се допаѓала на страна, и тоа од страната каде што немаш ракав таму да биде ставена косата. А може ако некоја најде како изгледа оваа фризура од позади да стави сликичка или ЛП? Ми падна в око.