Јас ретко ја оставам пуштена зашто ми е премногу жешко. Најчесто ја врзувам во реп или пунџа, или пак правам обична плетенка на страна. Наједноставно и најбрзо ми е тоа.
не правам фризури за на свадба ,а не па за на плажа. секогаш ми е пуштена некогаш бушава некогаш испеглана тоа е мојата фризура
Понекогаш носам траки на косата и ја носам пуштена, но не можам да издржам долго така затоа што секако е многу жешко. Понекогаш ја факам обична плетенка или растурена пунџа.
за на плажа до сега секогаш сум ја носела пуштена а после тоа ја врзувам во репче бидејки ми лета на сите страни,ако се сончам со врзана нема да ми се исуши а и некако поубаво ми е со пуштена
Како ќе ми текне така ја правам. Најчесто во реп или плетенка, пунџа поретко. Ја оставам и пуштена, не ми е многу долга, па не ми смета
Бидејки ми е многу долга, а е жешко и за да не ја натопам во вода најчесто ја врзувам во висока пунџа.Убаво ми изгледа, а е и практично. Ги сакам и плетенките посебно со голем цвет во косата баш ми е летна шема фризура ама никогаш не сум ја издржала, жешко ми е, па затоа секогаш се одлучувам за посигурна варијанта-пунџата.
Нема шанси за на плажа да си правам некои посебни фризури. Најчесто ми е собрана во репче или пунџа, и целосно тргната од лицето. Или ако по некој случајност ја носам пуштена, ми е природна, малку разбушавена, и повторно тргната од лицето со некоја трака.
Или ми е фатена репче или висока пунџа нмеа шанси пуштена ме нервиа и ми жеже а навечер кога излегувам пеглана, или некоја плетенка
Најчесто ја пеглам пред да одам на плажа за да ми е убава и права. Понекогаш и локни си правам, зависи од расположението. За да ми е посимпатична си ставам шнолки. Вака некако: Спојлер Ако имам повеќе време си правам вакви фризурки: Спојлер Пфф.
Одмор за мене претставува релаксација и задоволство, а не грижа дали косата ќе ја намокрам ако влезам во море или што мисли дебелана госпожа и нејзиниот сопруг што се излежаваат под сунцобран. Она што сите не краси моментално е нашата младост. Насмевката на лице, природното однесување и добра забава на плажа со друштво е најдобриот аутфит. А навечер за излегување, и пеглајте и тапирајте и вртете и ако сакате и рајски птици и летечки чинии ставете на глава. Да не бидам офтопик, мојата коса за на плажа е соберена во висок реп или евентуално пунџа. Уствари, несакам никому да солам памет, ама мислам дека фејсбуков премногу ја оптерети женската популација.
Строго " жива - вода фризура" Спојлер Премногу ми е креатка за било каква фризура, а не дека воопшто би направила кога би можела. Плус кој фризури е**те, надвор +50 степени, било која фризура обавезно е скриена под капче или шешир. Сериозно, имам видено луѓе што прават фризури специјално за на плажа (да не се разбереме погрешно ама обично е за во барот до плажа) и двапати кога ќе влезат во вода пливаат како кученца со вратот исправен за да не им се намокри. Не го сфаќам тоа...