Фризура за на плажа? Ова сигурно во пакет со шминка оди. Каква фризура бе, ја собирам брзопотезно во реп или бушава пунџа, да ми се тргне од лицево и на раат да можам крема да се нашлапам.
Најчесто ја носам врзана или плетенка било како само да не ми смета никако не можам со пуштена коса..
eee kako da ne ova frizura e za svecenosti ne za na plaza,ic ne veruvam deka vaka nosis,koj pravi frizura za na plaza ziti se
Ја виткам со фигаро или ја пеглам -. Мислам стварно? Само некој ментално ретардиран би правел фризури за на плажа а особено не како @Love3 Ја собирам во реп или некоја недефинирана пунџа ради реда или ако не ме мрзи некоја плетенка исто така недефинирана и тоа е тоа ...
Обично саат време пред да идам на плажа си иам закажано на фризер. Пошо имав долга коса, ја носев најчесто ваква: A сега имам кратка, и планирам само да ја пеглам и со надградба нешо машна на сред глава.
Пуштена, и ако почне да ми смета си правам пунџа. Али поретко тоа, обожавам кога ми е пуштена, да се вее од ветерот.
Која фризура... Пуштена или па во пунџа ја фаќам. На плажа ни шминка не клавам, па камоли фризури да си прам
Најчесто ми е во пунџа,единствено кога сакам целосно да се разладам ја пуштам и си ја потопувам цела коса во вода и после ја оставам така разлетана да ми стои
Или обично репче, или репче и долниот дел сплетен во плетенка - вака ми е наједноставно, долга ми е косата и ме нервира кога ми се лепи додека е мокра
Пунџичка дефинитивно,не ми смета да се сончам,не му ја мислам ич,а многу ретко пуштена,кога излегувам од вода па сакам да се разладам..
Каква фризура за плажа бе? шо читам некој се пегла,за што? за да ја намокри косата? море фати пунџата таму и уживај Спојлер секој со своите маки..
Репче, бушава пунџа или плетенка Кога ќе ја изводенам ја пуштам да се суши иначе крајот не ќе можам да и го најдам после. А во вода обавезно врзана. Долга ми е и ми го покрива лицето цело во вода. Како мала ќе се удавев од што лицето ми беше покриено со косата не можев воздух да земам..