Фризура за на плажа секако дека правам бе Еве баш иста вакава : Спојлер иста ко првата Нормално дека се зафркавам.Не се замарам многу со косата за на плажа еве вака ќе си ја соберам : и чао,чао.Спремна сум
Или природна со венче,марама и сл додека стигнам на плажа ова она,а кога влегувам во вода обавезно фаена пунџа.
Претежно пуштена, ретко со некоја марама или панделка. Откако ќе излезам од вода обавезно ја чешлам, зашто во спротивно цела ми се плетка. Никогаш не одам со собрана коса на плажа. Дури и да одам, ја пуштам пред да влезам во вода.
Каква фризура бре за на плажа, ало идеш да се брцнеш во вода, да се сончаш, да уживаш имам видено девојки на плажа што се средуваат како за на свадба пудри, креони, маскари, кармини, фризури некои сплетени цели коси искрено мизерно ми е тоа, уште па кога ќе ги видам влагаат во вода до гради за случајно шминката да не им се натопи Косата ми е секогаш пуштена, неретко ми завршува во репче бидејќи имам многу густа, долга и тешка коса, па дополнително ме поти
Како тоа фризура на плажа... кога одам на плажа косата си ја врзувам, зошто ми е долга и ми смета кога пливам. Има многу што се пеглаат за на плажа, а тоа е мнооогу глупаво. Фала Богу што ми е права косата! Инаку за на плажа најприкладно ми е косата да е собрана, може пунџа, плетенка и сл.
Какваааа на плажА? ама ајј ојдов да се капам :// вистина дека не е уба водава блајк .. косава да ми смрдит и мрсна за нигде..
za na plaza vo pletenka ili co 2 pletenki ili visoko konjso opavce poradi toa sto se banjaat mnogu luge i ednas kao mala fativ voski na odmor i sega si ja nosam pribrana i fala bogu dobro e osven toa me kubart koga mi e postena posto se razletuva nasekade i mi smeta