На 15 август сум на свадба а незнам каква фризира да направам затоа што косата многу ми е долга не сакам пунџа сакам некоја фризура што ке биде содветна за моиве години. Ако можете да ставите слики од фрузури? фала однапред.
Феминки предлог за фризура? На свадба сум сега набрзо и бидејќи ќе биде жешко сакам некоја фризура што ќе биде нешто помеѓу пуштена и скрос собрана. Нешто слично како последната слика во претходниот пост. Имам средно долга коса, повеќе накај долга. Е сега, ќе носам долг фустан, а на слики не излегувам убаво со скрос собрана, бидејќи имам високо чело и не си се допаѓам самата на себе така. Секоја сугестија и предлог се добредојдени.
Може линк како се прави фризурава? Дајте предлог за фрузира не сакам фрузира како што кажа една феминка како да виткаш сарми сакам убава фризура како што е фризурава цвет само што мојава коса и премногу долга и не може да се направи фризура цвет.
Еве нешто слично, ваква не најдов. Инаку и мене ми е ептен убава и ако најдам туторијал обавезно ќе го прикачам. К.i.m ти благодарам, последните две се супер http://www.youtube.com/watch?v=jbz-na--8mg&feature=related