предлог за матурска фризура.имам долга плава коса долги шишки некаде до под вилица степен и форма на В доле.(права ми е косата).а сакам некоја растурена пунџа затоа што имам тркалезна глава и убави ушенца ко за покажување баш.(освен мојата идеа нешо поразлично преку слики ако може.)
Девојки,незнам дали прашањево ми е на место,ама не најдов посоодветна тема од оваа.Сакам да прашам и ќе ве замолам да ми дадете предлог-фризура за мојата коса.За две недели сум на свадба кај братучедка ми.Значи имам средно долга коса.Ете,малку подолу од рамената ми е.Светло кафеава,нешто иде и на темно руса.Средно е бујна,можам да кажам дека има доста волумен и на врвовите имам благи локни како на сликата.Зошто права,мислам како што ми е природно ми е глупаво и секојдневно да ја носам,а виткана не баш ми стои.Благодарам однапред.
Каква фризура за полуматура?? Вака..Имам долга коса и сум полуматурантка,па скаам косата да ја извиткамза полуматурата.Но,не сакам само обично-извиткана и пуштена,туку можи и со некои додатоци,на некои места фатена со кикици и сл. Некаков совет некој да ми кажи за фризура со виткана коса..?? Фала однапред...
Каква фризура за полуматура?? Eве некои идеи, инаку можеш и некоја интересен детал да земеш па да ти ја фатат од едната страна , со патец на страна(не можев да најдам слика). Само немојте да правите пунџи, сарми на главара, да изгледете како тетки. Едит: Eве вака нешто