За 2 недели имам роденден, 18 некој предлог како да ја направам косата? значи мразам пунџи и локни, сакам да ми биде фатена некако по лежерно
Џенски ми треба помош. Утре треба да одам на фризер. Малку ми е оштетена косата, па да си ја освежам Имам лице во форма на срце. Која флизура најмногу би ми одговарала? Долга ми е до гради на повисок степен стрижана. Се мислам овие денови што да и правам. Само не сакам прекратка да ми биде. Ќе знае ли некоја да ми каже која флизура најдобро би ми стоела? Стварно незнам, бидејќи ми е малку искршена косата. И после првиот ден од иење, најдолните прамени ми се виткаат. Аман веќе од оваа метла
женски сакам ваква коса http://25.media.tumblr.com/tumblr_m686vh6Kfe1r21atgo1_500.jpg поточно јас имам темно кафеава коса и сакам врвовите да ги исфарбам розови.. како има шанси да го направам тоа? Каде има таква боја на фарба за коса, дали може со едно фарбање да добијам таква боја ама само на врвовите сакам?
Сакам да си направам фризура боб како на Хајди ана не толку кратка всушност иста фризура како на Сара од Роза ве ветрот и сакам да прашам дали е уште хит фризурата и дали е тешка за одржување пошто не знам мн убаво да фенирам а иначе косата ми е права ама бујна...
Сето женски фризури, како не се најде едно машко. Ајде јас ќе го скршам мразот, ваква ми е фризурата ( само шо неам брада ).