Абе супер се, само што јас имам темно кафена коса, па не ми прилегаат овакви.. Ги имам пробано сите што ги стави во постов и ниту една не ми е океј.. Али, снаџи се па живи.. Сепак, фала за помошта
Вчера бев на свадба и еве каква ми беше косата Ми ја правеше една другарка со фигаро и задоволна бев како испадна. Нормално, после некое време се опуштија локните и уште поубава беше
Женски, ај некој предлог за фризура, за на свадба кај најдобра другарка ми е.. Да не биди обична пеглана, ниту виткана ( бидејќи сум бремена и крупничка па да ме истанчи визуелно фризурата ) хаха Не сакам сарми, сакам кок, ама косата ми е до раменици и имам кркми... За наредната недела ми е.. хелп
Девојки ќе може ли некој случајно ако видел некаде или знае каде има или пак знае некој што изработува шноли и таков вид нешта да ме информира за овие шноли(линк во прилог слика неможам да прикачам). http://blog.uncommongoods.com/2010/roma ... berg-2118/ нешто како на фериде оф карадај фризурата таа носи вакви шноли како златни лисја... поздрав!