Дали знаете како се прави ова, нека пушти некој линк од јутјуб и да ми пратите линк како изгледа фигаро или како се вика... Ве молам
Ми треба предлог за фризура, односно имам долга коса и сакам да ми е брановидна но незнам што да правам.со предниот дел, со шишките... може предлог...
Девојки кажете како ја прави косата онака нежно виткана? Дали со фигаро или плетенки, благодарам однапред
Девојки,сакам фризура баш како првата слика,знае ли некоја како се прсви,од каде можам да купам онакви ластичиња?
Женски имам долга коса и сакам сега да се стрижам вака за прв пат. Не знам дали е за оваа тема но не можев да најдам друга. Да одам кај машки или женски фризер?
Devojki za vakva fenirana kosa ke moze li so cetka za feniranje na struja sto se , so obicna cetka voopsto neznam da se feniram. Predlog za dobra cetka na struja za feniranje, blagodaram
Предлог едноставни фризури за долга коса? Постојано ја носам пуштена, пеглана, не ми се допаѓа собрана како ми стои и појма немам за свадба како да ја направам, да сменам малку...
Вака сега имам 15 год и сум на една така посвечена забава. Фустанчето ми е тесно црно со некои бели линии. Косата ми е малу подолу од рамениците. Планирав да ми биде пеглана но и да има нешто како плетенче или така нешто. Па ако имате некои идеи да ми помогнете стварно немам идеа како да ја направам.
@Kikiccc не е плетенка. Мојата е ваква природна (ама не толку извиткана од задниот дел па сум имала потреба да пробам да ја средам) и со плетенка не излегува истото.. 1. Освен да пробаш да ја извиткаш поинаку со мали пунџи и после со прсти да ја растресиш..ама ова немам го пробано. Мислам ќе ти излезе извиткана, само не верувам дека ќе биде исто ко на сликава.. 2. Инаку ако ти е подолга пробај со внатрешна плетенка, ама поспиј со неа. Не е лошо ова, имаш и волумен плус.
Дајте идеја за невестинска фризура. Сакам пуштена да ми биде, не ми стојат пунџи и такви работи. Долга ми е скоро до половина, и сега ќе ја правам balayage на вештачко сива нијанса.