http://www.idividi.com.mk/stil/woman/721133/index.html јас би ти ја предложила оваа статија од ИДИВИДИ и особено оној дел 2риот со полжав ситуациите... една моја братучетка цел живот така си ја витка косата
Предлог фризура Епа вака сакам малко да си ја променам фризурата ми здосади оваа може ли да ми дадете некој предлог како да се исисам инаку косата ми е до рамената и имам 16 години фала
Може некој да ми даде идеја како да си напавам фризура?? Мојата коса е многу долга. Да биде некоја по едноставна. позз
Кога мислам на фризура, мислам на перфектна боја, убаво негувана коса со висок сјај и совршена форма, а оваа женска секогаш го има тоа во пакет кога и да ја видам, навистина, дури и плава кога била, само колку сјај ѝ има косата а облик да не се кажува. Сон!
уххх несакам да звучам како некоја паметна што ти соли памет,ама само ќе ти речам, тоа е само полуматура (нешто што премногу го величат) хелооооо славите што сте завршиле 8мо? оди си во некоја убава комбинација интересни панталони сукња, ова она, плетенка, и нормално некоја нежна сенкичка, а не пунЏи, професионални шминки, и фустани за свадба. Ќе ти најдам слики и вечер/утре ќе ти пуштам некоја иде во тема за полуматура или некоа слична тема,за овдека да не нарушуваме дискусија на темата, ќе ти пуштам ЛП за да знаеш каде сум објавила.
Многу ги сакам оние messy hairstyles. Ич несакам кога косата ми е премногу свечено направена, па според ова најчесто ја носам пуштена пеглана, фатена во пунџиџка, пуштена со цвет некој во неа.. Тоа би било тоа. Ни за свадби не сакам да имам некоја свечена фризура па да изгледам ала Шемса. Еве мене што ми се допаѓа
Овој стил на фризура ме потсетува на некоја примерна, интелигентна, вредна, повлечена девојка еееееееее не знам зш!?