А кој ве издржава? Ако двајцата не одите на работа, и ве чува трето лице, проверете дали има од таму проблеми.
@Marijanamakedon не можело да било сето како што велиш во ред, притоа нагло да се смени. Врати се наназад, ти најдобро го познаваш. Ниту еден психолог и психијатар НЕ смее да си дозволи да носи одлуки кои вие двајцата треба да си ги донесете, башка да внимава на кој начин се изразува дури дава совети. А он што си врзал во крпче од еден збор на психијатарот е скроз друго. Тоа што поднел за развод без ти да знаеш, е чиста навреда и огромно непочитување(?). И не, не смее да те игнорира дур го прашуваш што да готвиш оти тоа е скроз безобразно. Каде ставаш јадење на маса, каде си игра мајтап со тебе.
Имаме пари и од преттољ од наследство а и издаваме 2 стана под кирија наши и ја од дома од лаптоп семинарски дипломски Магистерски кога имам нарачки работам ама од дома...
Анализирам цела година, прашувам прашувам и се му с ета и шо ке прашам... Ја сум човек што не сака кавги и не правм глупости секогаш балансирам.... Ама баш никогаш не сум се понашала ко него
Нема што повеќе, дај му краен избор. Ќе искомуницира или крај. Биди одлучна со ова, зашто по сето ми стои дека е само бес во прашање. Јас нема да ти речам млада си, имаш можности и сл. По вакво нешто, за следно почнување било што убаво размисли. Чим не се финансии во прашање можеш и сама да си одгледаш дете.
Проблем е што е многу променлива личност и ако рече ок ке комуницира пак по кратко се менува.. Мн е чуден
Не знам што да ти кажам, освен да прифатиш развод. Ако гледаш дека нит се води нит се тера, согласи се дури не се предомислил и да не му се наврти да те влечка. Оти од вакви променливи ништо арно нема.