Функционирање во брак

Дискусија во 'Брак' започната од oblace1, 11 октомври 2023.

1. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.526
    Допаѓања:
    139.443
    А кој ве издржава? Ако двајцата не одите на работа, и ве чува трето лице, проверете дали има од таму проблеми.

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.575
    Допаѓања:
    14.766
    @Marijanamakedon не можело да било сето како што велиш во ред, притоа нагло да се смени. Врати се наназад, ти најдобро го познаваш. Ниту еден психолог и психијатар НЕ смее да си дозволи да носи одлуки кои вие двајцата треба да си ги донесете, башка да внимава на кој начин се изразува дури дава совети. А он што си врзал во крпче од еден збор на психијатарот е скроз друго. Тоа што поднел за развод без ти да знаеш, е чиста навреда и огромно непочитување(?). И не, не смее да те игнорира дур го прашуваш што да готвиш оти тоа е скроз безобразно. Каде ставаш јадење на маса, каде си игра мајтап со тебе.

На Cka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Marijanamakedon

Marijanamakedon Активен член

Се зачлени на:
    11 септември 2023
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    32
    Имаме пари и од преттољ од наследство а и издаваме 2 стана под кирија наши и ја од дома од лаптоп семинарски дипломски Магистерски кога имам нарачки работам ама од дома...

4. Marijanamakedon

Се зачлени на:
    11 септември 2023
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    32
    Сами живееме нема 3 лице се е на дистанца и мои и таткому

5. Marijanamakedon

Се зачлени на:
    11 септември 2023
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    32
    Анализирам цела година, прашувам прашувам и се му с ета и шо ке прашам... Ја сум човек што не сака кавги и не правм глупости секогаш балансирам.... Ама баш никогаш не сум се понашала ко него :(

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  6. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.575
    Допаѓања:
    14.766
    Нема што повеќе, дај му краен избор. Ќе искомуницира или крај. Биди одлучна со ова, зашто по сето ми стои дека е само бес во прашање. Јас нема да ти речам млада си, имаш можности и сл. По вакво нешто, за следно почнување било што убаво размисли. Чим не се финансии во прашање можеш и сама да си одгледаш дете.

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Marijanamakedon

Се зачлени на:
    11 септември 2023
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    32
    Проблем е што е многу променлива личност и ако рече ок ке комуницира пак по кратко се менува.. Мн е чуден

8. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.575
    Допаѓања:
    14.766
    Не знам што да ти кажам, освен да прифатиш развод. Ако гледаш дека нит се води нит се тера, согласи се дури не се предомислил и да не му се наврти да те влечка. Оти од вакви променливи ништо арно нема.

На Mother of 2boys, SummerGirl и Marijanamakedon им се допаѓа ова.
  9. Гладиоли

Гладиоли Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2021
    Пораки:
    250
    Допаѓања:
    593
    Напати цимерски...
    Јас ова ќе направам ,ти тоа и секој со телефонот/филм /книга.
    Некогаш мислам дека ме игнорира скроз не сум сигурна дека ме слуша воопшто..
    Ама па си викам барем не се караме секој ден како некои (примери од околината а и од нас самите порано)
    Попуштам многу бидејќи е со здравствен проблем и се исплашив тогаш премногу..

На DonaSpring му/ѝ се допаѓа ова.