1. Трудо - мислам човеков е пресекси и харизматичен 2. Петре Шилегов 3. Бранко Црвенковски - ама ко бил помлад сега е стар 4 . Спиро Ристовски 5 Диме Спасов - диме воли дискооо
Колинда! Твитер полудува по неа, а има и зошто Немам видено нешто толку симпатично и позитивно од страна на политичар, како гушкањето на играчиве после финалево на СП денес. Срцка
Изолација, ден х. Филипче се поатрактивен и поатрактивен ми станува, нека земе нека ме опраи некој. Pls tell me I am not the only one
Порано не го можев, сега дали поради ситуацијава што добро ја владее некако поинаку ми го гледаат очиве. Офтопик сме ама ќе ни простат.
Бриџо секој што ова ќе го изјави, does things to me Па уште стварно ако успее да запечати потенцијално жариште на вирусов, уште посимпатичен ќе ми стане. Згоден си е, ај ај си идам, свесна сум изолацијава што ми праи
Мене цело време ми стигнува нотификација дека сум му еден од најверните фанови . Одма штом титне телефонот, нацртана сум пред тв. Него, малку ослабнато и испиено ми делува, се загрижив за него...