Сигурно, еве јас пред ситуацијава еднаш немав седнато да изгледам политичар на тв, сега сите ги гледам и некои симпатични ми станаа.
Па и не знам баш дали е ваква распределбата, некако ми се чини како сите да си го ловкаме Филипче Инаку и јас сум во групава. Вакви челични нерви ми се инстантен turn on. Туку почна некако да не' избегава, сега држи само по еден прес.
Баш помислив кај е денес да држи два преса, го снема. Јас и на претседателот ми фрлив фрлив око, кој знае дали сум единствена. Од другиве, слабо некако.
Па според тебе, според некоја друга уште 2-3 и така не остана слободен политичар не сум знаела дека карантинот остава вакви нус појави
Оливер каде ви е а , а ? Среќа јас по цел ден цртани филмови гледам , така да , ниту еден од политичарите не ми е симпатичен сега . Освен тие што веќе еднаш ги набројав во темава .
Ќе му се " лепевме " за нога каков карантин каква корона кога е лицето Б . Ц . во прашање , ништо не нѐ фаќа
Не ми се харизматични. Знаете како викаат кога ќе влезе девојка со харизма овие со цицките може да излезат. Харизматичен би бил некој паметен што ќе рече нешто убаво, а не овие нашиве што се плукаат меѓу себе а после кафиња си пијат заедно.
Наминав во темава да пишам дека прееска го видов Муцунски во Joy, и дефинитивно е еден од посекси политичарите кај нас. Не е некој си крупен човек али има харизма ептен.