На прво место ми е дефинитивно Бранко Црвенковски. Неверојатно харизматичен, одличен политичар и оратор. Од странските би ги избрала Тадиќ и Обама.
Би рекла дека Обама е моќен, убав не, нооо харизмата која ја има и која секогаш може да измами насмевка, и оној нарав на роден лидер ја истакнува внатрешната убавина
Море овој Тадич какви перверзни мисли ми ствара Баш го гледав на Еврозум минатата недела мх мх, ем лепота, ем харизма
Од странскиве- Борис Тадич, Тони Блер, Медведев, Бил Клинтон Он нашите- Бујар Османи (каков мерак му имам ), новиот министер за економија Серачини го познавам лично многу харизматичен дечко допрва ќе се покаже, Имер Селмани, Ивица Коневски и Иво Ивановски ми беше пред да го запознаам лично ама сега веќе не .... Иако сум Македонка, овие од Албанскиот политички блок ми се многу по симпатични од нашиве
Бранко Црвенкоски - опасно харизматичен Борис Тадиќ - баш ми е јак Никола Димитров - ех да знае шо му мислам
Не дека за мртвиот се најдобро .... Јас овој човек одсекогаш сум го сакала едноставно некако во срце ми влезе , и кога рејтингот му беше за никаде за мене беше прав политичар ! И став и стас ... Тие што му сместија атентат мир да немаат ни на земја ни под земја . Многу ми е жал . Ваков политичар и претседател Македонија ни имала ни ќе има ... Штета ...
Од македонските Радмила Шеќеринска Се пролепша со витканава коса Елмира Мехмети Влатко Ѓорчев И ВЕЧНА СЛАВА И ПОЧИТ НА НАШИОТ НИКОГАШ НЕЗАБОРАВЕН БОРИС ТРАЈКОВСКИ ! БОРИСЕ ПОЧИВАЈ ВО МИР! Од странските прва ми паѓа на памет Тимошенко Една од најубавите жени на светов. Секоја чест, со пуштена коса не е толку харизматична Еве ја Тадич
Слабо следам политика, ама знам доволно, дека Влатко Ѓорчев е многууууууууу секси Ама има си он жена американка пффф