Богами не им е лесно во Хаг со него . Овој колега со вујко ми, мислам по звањето и достигнувањето како најмлад доктор на науки во СФРЈ, само што вујче не му се обратил со мајсторе туку друже Тито.
Војислав Шешељ можда нема некоја страшна харизма ама е невиден ГЕНИЈАЛЕЦ!!! Незнам дали да плачам или да се смеам кога го гледам како ги ду*и судиите и адовкатите,ма сите у Хаг! иначе милсма дека воопшто најмладоиот правник кој е докор на право, дури на 24 години ако не се лажам! Back on the topic, многу од вас мешате харизма и убавина но добро! најхаризматичен од сите политичари кај нас, општо познато се знае дека е Бранче! Не за џабе се прича дека незнам колку ти таму швалерки имал Тадич ми е малку повеќе убав, но е харизматичен е, накако две у едно е! Тимошенко, one and only! Многу препознатлива жена, невидено харизматична и авторитетна! мене не ми е лоша ни со пуштена коса, само плетенката и е обележје, секоја чест Обама, фаца од човек, држење, речник, се се ама листа десетка. Фала богу да изберат Амеркинациве некој асален со поголем IQ од 50 И незнам зашто никој е го кажа, мене еден од најхаризматичите политичари ми е Жак Ширак старо чиче ама држење како ретко кој од политчарите! Мислам дека сите има многу да учат од него. саркози, е само коза ништо поише. срам француска
За Борис Тадич и Иво Ивановски, кажано е се Иво на сликава е да го грабнеш и да бегаш На трето место ми е Борис Кондарко, многу мила фаца има.
Харизматичните политичари се во заминување и во Македонија и во светот. Како да се повеќе конците да се влечат од позадина а денешните претседатели и премиери да се марионети на (претпоставувам) богати поединци и помали групи луѓе кои не се изложуваат себе си на ризикот да бидат изсвиркани, сменети или скраја да е, убиени.
За мене секогаш ќе биде број еден, без разлика шо годините веке му течат, ама лепота е бе но од друга страна ми се свига и Фрчко.знам дека не е ништо посебно, ама го бива бе, знае човекот, и да, харизматичен е, и многу го почитувам. друг од политичариве секако е неизбежниот ,други исто мегу најхаризматичните ми се Хилари и Бил Клинтон
Маргарет Тачер - попозната како Челичната Лејди, екс премиерка на Велика Британија во периодот 1979-1990 http://www.youtube.com/watch?v=rv5t6rC6yvg Мартин Лутер Кинг (1929-196 водач на афро-американското движење за слободи и права http://www.youtube.com/watch?v=V57lotnKGF8
Ron Paul кандидат за претседател на САД за 2012 год. Единствен кандидат да има мирољубива програма за светот во својата надворешна политика, единствен кадидат кој вели дека е крајно време САД да престане да се однесува како светски полицаец! http://www.youtube.com/watch?v=ur4hKqTikqM
Еве и од мене едно за Илија. Најдобар е!! Од жените Тимошенко е број еден без конкуренција. И судат, ја прават лом, и пак се држи достоинствено и не покажува слабост. Единствена плавуша што која ке ја видиш изгледа интелегентно суштество.
Јани Макрадули секогаш кога расправа за нешто држи лист во раката и го покажува,сигурно има силни докази при аргументирањето значи јак е Од другите Бранко Црвенковски,Борис Тадиќ,Берлускони и дефинитивно Обама
Гордана Јанкуловска. Има пристоен изглед, добар речник и доста познавења од различни области. И убав глас има.