Помагаат или не помагаат маста и чаевите од Скендер, баш бев во план да земам деновиве? Те молам пиши искуство, како делуваат и дали целосно може да изчезнат со маста и чајот... Фала ти..
Маж ми има проблем со внатрешни. Испи една тура од Скендер и подолго време немаше проблем никаков. Згреши што не испи уште една тура, ама баш помага скроз. Сега ретко понекогаш има проблем, ама ептен ретко е. Не земал уште еднаш од немарност. Да пробаш, нема да згрешиш
Болки немаше. Мислам дека само чешање имаше и тоа навечер. Ептен непријатно. И крв повремено. Не сум прашала сега како е, ама се нема пожалено. Да прашам утре и ќе пишам пак оти сега е на раб.
Здраво, сакам да ве прашам, имам како израсток некој на анусот надворешно, некогаш чеша али ништо страшно, порано при нужда крвареше, беше и болно понекогаш али од кога сменав исхрана веќе немам никаков проблем али израстокот си стои. Дали е можно да се работи за надворршен хемороид? Чудно ми е бидејќи имам слушнато дека тие се повлркуваат. Кај мене не е повлечено али не е ни воспалено. Ве молам за мислење, паничам.
Хемороид е. Не се повлекуваат туку некогаш знаат да се воспалат и ствараат болка. Јас користам факту маст кога ми се воспалат хемороидите бидејки ми ствараат неподнослива болка.
Od iskustvo probaj gi apcinjata za hemoroidi, vo zavisnost vo koja faza se moze da ispiete 1 ili 2 dozi. Se e na prirodna baza od bilki se praveni. So.sigurnost ke ti pomogne
Еден мој роднина со години има хемероиди. Има крвава столица и од јака крв сега е на граница на анемија. Ве молам кажете некој лек што би можел да помогне (само не операција).
Јас имав после порагај, и скоро еден месец едвај се движев и седнував, толку мака со порагајот не видов како со хемороидите ама се повлекоа, користев една маст на природна база, оттогаш пет години поминаа не ми се имат појавено.
Пробајте Флогоцид маст или од ветеринар (оригиналот) или од зегин како флого маст Само тоа ми помогна , имав ужасни болки, крварење и непријатно чешање а што ли не пробав... На чиста анална регија се нанесува во дебел слој, исто така добро е и acidi borici да држите на памукче неколку минути.
Не се работи за мене. За моја роднина. Веќе во крајна фаза се хемороидиве што се нема пробувано. Долги години ги има. Сега состојбата е лоша од многу крварење на граница е на слабокрвност. На доктор пробувале со некакво подврзување( не знам како е тоа). И тоа не е успешно.
ve molam nekoj da mi kaze sto znaci crevara da iskoci koga ima golema nuzda od hemoroidi e bolen???? krv bolki i sfe druvo
Edno. Prasanje koga odam po golema nuzda I okolu anusot kako to pcinja dali toa se hemoroidi. Sovet iskustvo pozz
Овие изгледаа како храна за куче буквално страв ми е ,од кој билки се направени (мора да пишува состав)
Здраво, од стресови си создадов проблеми со дебелото црево имам надворешни најверојатно проширени вени, немам никаков проблем но ми е страв цело време мислам дека ќе имам некој посериозен проблем што ако ми дојдат до 4ти степен? Може ли да имам проблеми во иднина на полошо? Ги имам веќе 5год и немам никаков проблем но се плашам да не стигнам до операција