Ќе ги удрам три пати глава со глава и ќе си најдам друг дечко. Си и’ ветила на мајка ти дека ќе помогнеш во генералката, но ти се јавува дечко на кој не можеш да му одолееш и те вика на средба. Друг термин не е возможен. Ти си веќе испрашена од чистењето (до пола си ). Што ќе направиш?
Идам се туширам на брзинка, ја бацувкам мама у образ, и‘ давам уште едно лажно ветување и изаџем Ти се вселува во зграда некој нов згоден типац, и ти ѕвони на врата ти бара малку шеќер за кафето Ти излегуваш во бањарка и.. што ќе напраиш?
Ќе го викнам да влезе да почека и вртајќи се со бањарката ќе му донесам шеќерче... секако после тоа само ќе го испратам ништо повеќе Парите што ти ги дале за да платиш на факултет 200 евра си ги потрошил/а за натака навака, поминува семестарот, индексот не ти го даваат додека не платиш... што ќе направиш, од каде ќе најдеш пари?
Ќе разговарам со родителите или сестра ми. Поверојатно со сестра ми, ќе сфати, ќе ми позајми па после со парите заработени преку лето ќе и вратам. Ајде ќе сфати он, знае каква сестра има. Не знае новчаник да затвори. Се наоѓате на пренатрупана плажа. Гужва, сите ваши пријатели, поранешниот дечко со новата девојка и куп рандом луѓе. Наеднаш како што лежите напрчено на лежалката станувате за да се искапете и мало дете ви ги соблекува купачите. Сите ви се смеат, особено новата девојка. Како ќе си го повратите гордиот сјај од претходно?
Убаво ќе си се изнасмејам и нашалам на моја сметка гордо ќе станам и ќе си ги заврзам купачите Ви предлагаат да работите во хотел на егзотично место преку летото, платата е примамлива. Прифаќате, одите сосема сама, а потоа сфаќате дека ќе треба да им давате дополнителни услуги на клиентите. Што ќе направите.
Ќе избегам,магла ќе фатам Што би направиле доколку на плажа се пресоблекувате и ветерот ви ги дувне долните купаќи,а немате со што да се покриете и во близина немате никој познат?
Ќе се скријам во водата (колку што можам) се додека не наиде некој познат или ќе замолам некоја девојка на ми даде нешто да се покријам Што ако дознаете дека вашиот дечко сеуште ја сака бившата а се однесува како се да е супер меѓу вас и не остава простор за сомнеж?
Ех како ме погоди баш мене ова...јас и така си имам недоумница околу ова прашање... Коинциденција.. тоа е, друго не сакам да мислам Би му раскинала, би му воочила каков идиот бил што ме лажел, би била лошо извесен период и после би го заборавила... Што би направиле кога би имале врска 1 година, во која и не дека уживате премногу ви се врати стариот мувач и се однесува према вас како кралица а не е од државата...би го оставиле дечкото за месец дена поминати со мувачот или ?
Ако не ми е по ќеф врската би го оставила,за еден месец уживанција и тоа одма Што би направиле ако се вљубите во дечкото на сестра ви...и тоа лудо вљубена
Оу мај Гуднес, невозможно е. Но да одговорам, не би направила апсолутно ништо. Што би направиле доколку Ви понудат предобра прилика за работа во странство, но под услов да заминете уште утре?
Се пакувм и одам, ич око нема да ми трепне Што би направиле доколку згодниот професор од факултет ви бара секс за оценка, последен испит, и нема никакви шанси да ве пушти ако не го направите тоа.
Ако ми го прави меракот ќе го лежам уствари ќе ме лежи ... А после прибедејќи не ќе можам да живеам со фактот дека сум се продала . Ако е женет ќе го уценувам додека ми е ќејф и ќе го истрошам максимално за да не би му сменила статус -разведен... Во инаков случај земам оценка и го пријавувам за силување ,нема кривично да го гонам пошо ми се сакало . Дволно ќе биде што ќе има рејтинг колку хигиеничарките на факс... Што ако ... Ко сме кај секс Дечкото бифшиот ве условува дека доколку не одите по негово ќе објави ваше секс видео кое многу нормално не знаевте дека постои ? Гадна ситуација нели ? !
Ќе му речам фак оф и објави го, после тоа нормално дека ќе имам многу кандидати и пак нема да биде по негово Дечкото со кого одите подолго време и треба да го имате првиот однос, договорено се, одите кај него легнувате бла бла и одеднаш се појавува уште една девојка која тој ја повикал да ви се придружи вашата реакција?
Оууу јеаааа, тенкс гад самуанс хот ин хиер Со првиот предмет на дофат по глава, по маде, клоци, боксови, кубење коси и разни анимални покрети и надвор и двајцата Патувате надвор од земјата. Стигнувате до граница, погледнувате во вашиот пасош и истекол ден пред патувањето? Спојлер /facepalm
Ќе превртам небо и земја само за побрзо да ми извадат нов... Што би направиле кога би разбрале дека дечко ви се сексал со 3/4 истата вечер кога вие требало да одите на вечера ?
Ќе му се скарам ама после муабети ќе му вадам колку му е мал ова,она важно ќе направам некако да зажали или пак и јас ќе го изневерувам и после ќе зборуваат дека бил глупак чим дозволил да го изневерам...а на тие женските ќе им го напикам косичето у Спојлер пи*ето Што би направила ако дечкото што го сакаш, (не сте во врска) секој ден се слушате,пишувате, го видиш со друга женска фатен за рака и притоа да те одмине ?
Ќе го фатам и јас најдобриот негов другар за рака и нема да го одминам, ќе му речам дека се тоа што сум пишувала со него било само за да се зближам со другар му полошо за него нон стоп во мое друштво ќе гледа се и ќе се кае Како би реагирале кога би ви било кажано дека сте единствената жена на светот ? Спојлер незнам од кај ми истекна
ќе му се изнасмејам на тој што ќе ми го каже тоа што ако еден ден ви речат дека сте посвоени? Спојлер од шпанските серии ова..
Ќе им бидам благодарна на тие што ме зеле да ме чуваат, ќе ја побарам биолошката мајка за да прашам зошто ме дала на посвојување и на крај ќе си имам две мајки. Имате закажано состанок со момакот кој ви е најголема љубов. Одите кон договореното место и по пат ви се крши штиклата. Наведнувајќи се да земете и да пробате да ја наместите ви пука фустанот. Што би направиле?