Би се изнервирала ненормално,би ги вратила сите работи што сум ги купила додека тие ме чекаат да ги донесам парите за да можат да ми ги вратат стварите Што би направила ако твојата најдобра другарка која ти била како сестра те изневерила,случајно го читаш разговорот на фејзбук која таа го пишува со вашата не така добра другарка те издава се што си кажала за таа не така добра др.и мн други работи читаш кои ни на крај памет нема да ти текне дека таа може така да ти направи тебе ...сето тоа го читаш додека тие незнаат дека си го прочитала разговорот ?
Ќе и отидам дома,ќе ја прашам зошто го направила тоа и дали нашето долгогодишно пријателство и значело толку малку,ќе ја изнавреѓам и ќе си отидам и од тој ден па натаму нема воопшто да ја познавам. Што би направила доколку дечко ти сака да те носи на патување во Париз и веќе купил карти,а во истиот период те викаат да одиш во Италија за да разгледаш за некое работно место?
Па... Да сум во таква ситуација би отишла со дечкото... Ќе има можеби уште толку понуди за работа. Што би сторила ако би дознала дека вашата мајка спиела со еден твој соученик,а притоа и тебе тој ти се допаѓа?!
Ќе и препорачам психијатар Што би сторила ако дознаеш дека некој од комшиите е убиец и планира да го убие твоето семејство и најблиските?
Ништо Голема работа... Што би направиле доколку имате закажано кај најдобриот и најскапиот фризер во градот... Одите таму и ви ја уништува косата тотално, ви ја утнува и фризурата и бојата и се
Па уште и да ми побара милиони Да се измочате го гаќи, сред плоштад а имаш дејт со некој секси типац??
Ма не ми треба ни типацот ни ништо право трчам дома Што би сториле ако на денот на вљубените вашето момче ви раскине и се фати со најдобрата другарка ???
баш на валентиново? би плачела едно 2-3 недели потоа би отишла до онаа курва од другарка би ја залепила 2 шамара и би продолжела напред со животот што би направила ако дознааш дека маж ти има афера со сругарка на твојата керка
Не сум мажена xD Директ барам развод. Децата си ги земам со мене... И ќерката нема да се дружи веќе со таа другарката. А маж ми нема да има право да ги гледа децата ;] Добивте понуда за работно место, отдите на разговор. Ви се јавуваат од дома, дека починал вашиот татко. Заминувате. Во меѓу време, влегува друг/а и го зема вашето работно место, кое вас многу ви значи... Што би направиле ?
реина ме утепа сеа, ептен црни сценарија, што знам ќе плачам и ќе се нервирам, што друго нели... Ај една филмска Ви паѓа мобичниот во канализација, а претхнодно ви пишуваат порака со код од некојси сеф во кој незнаете што ве чека. А внатре е полно со измет, дури и бубашваби има... Што би направиле, би го извадиле или не...
Прво би паничела малце, би плачела, ќе се трескам од земја и на крај ќе изнајдам некој начин да го земам мобилниот. Или во краен случај би викнала некој задолжен за тие канализации и такви ствари да го земе Убав сончев ден одиш на прошетка во прашума некоја. И го губиш правецот, незнаеш каде се наоѓаш, кој е правецот за дома. Што ќе направиш?
Ќе се префрлам во друго училиште или град(секако ќе се префрлам де) Што би правеле доколку ти мавни корпа тој шо го сакаш/бендисуваш?
Хах ќе му се насмеам во лице и тој ќе се заљуби во мојата насмевка а јас веќе нема да го сакам. The End like a boss А ако идете со дечко повеќе години и на твојот роденден те води на посебно место. Додека тој отишол некаде ти ѕвони мобилниот т.е. твојот најдобар другар и ти кажува дека тој цело време те лаже, дека има нож во својата ташна и сака да те убие..(другарот убаво се ти објаснил дека го видеел и чул како зборува со неговиот другар за убивањето) Вие наоѓате игла...во тој момент тој доаѓа и ве гушнува и тоа е вашиот момент ..ако не го убиете ќе ве убиее.а вие толку многу го сакате??
А што има во ташната?Нож или игла? Па веројатно ќе пробам да избегам ако може Одиш на многу битна случка во твојот живот што може да ти го промени животот.Сама си во автомобилот и уште малку ќе задоцниш.На автопатот здогледуваш дека се случила некаква сообраќајна незода.Што ќе направиш?
Идам да видам дали има некој повреден ако можам помагам набрзинка ,викам брза помош полиција и си продолжувам бидејќи ништо друго неможам да сторам што ќе направиш ако дојде денот на твојата свадба и ти имаш прекрасен фустан,и при облекување ти се кине ?
тогаш би зела ножички и би исекла полека долниот дел и би направила машна на местото што би направила како родител ако детето ти отишло во друга држава со подобри услови но сака да се врати... и се враќа за неколку месеца, што ќе мислите
Дека едноставно не е личност што може да биде далеку од своето семејство и пријатели, дека тој живот не е за него и дека неможе да се вклопи во таа средина... Ако имате можност да живеете надвор од нашата држава, да ја имате работата што ја посакувате и далеку подобар живот од тука но да сте неколку години во врска со дечко кој не сака да слушне да си оди од тука а вие го сакате премногу и планирате заедничка иднина со него... Ќе заминете или не?!
па најверојатно да. ако ме сака, ќе биде до мене каде и да сум,чим имам шанса за подобра иднина те напаѓа дечко да те силува, ама типов е , да паднеш во несвест од лепота што би направила?