Хипотетички ситуации

Дискусија во 'Форумски игри' започната од RainBow, 12 мај 2010.

1. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    Kick him in the middle :punch:
    Ma и принц нека е, да ме силува нечу.
    Излегувате на брзина од дома, брзате на некој битен состанок, и на пола пат ви текнува дека сте заборавиле градник да облечете?
    Што би?

2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.075
    Леле како што ми се секогаш наежени брадавиците нема никако да можам да си ги приберам градите, па и не ми се мали :D
    Ако состанокот е со дечко, ќе го ќарам како и да е, ако е пак деловен состанок уште подобро, никој нема да ме слуша што зборам, сите ќе ме зјапаат во гради и успешен крај на состанокот, сигурно ќе падне некој договор :lol:

На денот на твојата свадба со човекот што го сакаш, речиси се е совршено, но пристигнува тортата и ти гледаш дека не е ни приближно онаа што си ја имала порачано, т.е. што си му рекла на мажот да ја порача. Полудуваш! Што ќе наравиш понатаму?

3. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Ќе се смирам и ќе биде се како што треба, но затоа ми должи дупло и има цел месец секоја вечер да ме чешка и масира без мрмчење!

Те фаќа пролив додека си на состанок со дечко, одиш во вц, се враќаш на маса, пак те фаќа за 5 минути и така два три пати по ред. Ќе му кажиш или одма некои изговори за да летниш дома?

4. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    - Изговори за дома, сигурно не би му кажала, страв би ми било срам. :$

Одите на роденден, надвор е темница, вие се сопнувате на некој камен, не сте виделе ама ви се скинала хулахопката.
    Влегуваш во кафичот и сите се џарат во тебе и се смеат. Што ќе направиш? :)

5. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    Ќе кажам некоја шала на моја сметка :D и после би отишла до wc да ги соблечам.

Се спремате да одите на одмор и 5 до 12 вашиот дечко се предомислува и ви вели дека повеќе сака да оди со другарите на одмор. Што би направиле?

6. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Би го откачила.Неможе тој мене 5 до 12 да ми менува планови што сум ги правела цела година.Е нема така.. :devil: Сигурно таков дечко не ми треба..несериозноста ме убива.

Дознаваш дека си посвоен/а, што би направил/а ??

7. B.Waldorf

B.Waldorf Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    33
    ќе ги викнам оние од све за љубав и ќе си ги барам мама и тато :D се шалам секако, ќе продолжам најнормално со животот и нема воопшто да се интересирам за луѓе кој што ме оставиле туку така, и уште повеќе би ги ценела тие што ме одгледале :)

дознаваш дека твојата најдобра другарка го сака дечкоти веќе подолго време, и брзаш да ја најдеш на твојата роденденска забава, кога гледаш они двајцата се муваат, без око да им трепне. и сега?

8. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.467
    доколку тоа се случи, ке бидам лута некое време зошто не ми кажала на време, а сепак нема да расипам пријателство за дечко

како би изреагирала кога баш пред твојот љубен, дојде некој друг и те бакне?

9. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.210
    Допаѓања:
    67.685
    Па не знам зошто некој друг би ме бакнал, не би ни го дозволила тоа, ама најверојатно ќе му ја плеснам една, како Вил Смит на папарацото. :rofl:

Се начукувате крајно и се сексате со вашиот најдобар другар, со кој никогаш не би помислиле дека сте способни да направите нешто. Што потоа?

10. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Ќе му се извинам-и ќе му речам дека сум била пијана и не сум била свесна.Па се надевам дека ќе свати.А понатака како ништо да не се случило.. :^)

На денот на твојата свадба,го фаќаш твојот иден `маж` во соба со некоја друга жена.Го фаќаш на дело како те изневерува. Што би направила ?

11. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.075
    И го давам фустанот неа и ги праќам двајцата пред олтар :D поголема казна нема :D

Седиш на предавање во преполн амфитеатар кај најстрогиот професор на кој никој несмее да му писне на часот кога колегата до тебе почнува да те добира за бутовите и меѓуножјето. Неможеш да излезеш и несмееш да го прекинеш професорот додека предава зашто ќе те санкционира, што ќе направиш?

12. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.210
    Допаѓања:
    67.685
    Ќе се подотворам поубаво да фати, па и така по се изглеа е досадно предавањето. :rofl:

Излегувате со другарките и крајно се начукувате. Едната(многу блиска другарка) ви вика да спиете кај неа, да не се влечкате пијани до дома, поштом она е најблиску. Арно ама, така пијана почнува да ви се запуштава и бацува.
    И?

13. boj4eee

boj4eee Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2011
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    9
    Че му ја летнам дома.. :rofl: :rofl:

Си седиш дома, нема струја, палиш свеќа... несакајќи ти паѓа на тепих и цела куќа гори, нема струја за фдомашен телефот,на мобилниот му е празна батеријата..!! ;(

14. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Ќе отидам до кај комшиите да ми помогнат да се јават-за да ја изгаснат куќата.Па всушност комшиите едвај чекаат да ни изгори куќата..незнам што би правела..

15. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    ^ Ајде Сара постави сега ти хипотетичко прашање! :)

16. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Се извинувам заборавив.. :$
    епа вака-
    Замисли си дека си дел од голема и позната група.Се спремате за концерт.И 20 минути пред настапот дознаваш дека мајка ти починала.И што понатака ??

17. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.317
    Допаѓања:
    3.140
    Ќе им објаснам на останатите членови од групата за ситуацијата и ќе си заминам. Сепак мајка ми е поважна, а еден концерт може да помине без ѕвездата на вечерта. :wasntme:

Влегуваш во автобус и седнуваш на седиштето до прозорецот. На следната станица, се качува стар човек и од сите седишта во автобусот седнува веднаш до тебе. По некое време, чувствуваш многу непријатен мирис кој доаѓа од старецот, а има уште многу време додека да се симнеш. Што ќе направиш?

18. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Ќе извадам дездоранс и едно убаво ќе го истуширам.... :D :D

Заедно си со дечкото а најверната другарка ти се јавув дека и требаш итно ....Што би направиле :)

19. leptir1

leptir1 Активен член

Се зачлени на:
    26 мај 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Ќе појдам заедно со него, а потоа ако сака нешто да ми кажи ќе му речам на дечко ми да се тргни настрана малку( мислам ако сака ;) )

Што би направиле во ситуација да : сама со другарка ти чекате друга другарка, сами во целосна тишина, на место каде што ретко доаѓаат луѓе, наеднаш ви се појавува гол манијак и ви се заканува?

20. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    4.205
    Ќе му удрам некој ќотечиште заедно со другарка ми да го памти цел живот. Заедно сме посилни нели? :)

Излегуваш некое време со некое момче кое многу ти се допаѓа. Одите на состанок и ти, од никаде нигде пушташ гулабиште( значи она најјако и најгрозно што може да биде :lol: :lol: ) низ воздухот. Каков изговор ќе кажеш, што ќе направиш?