Kick him in the middle Ma и принц нека е, да ме силува нечу. Излегувате на брзина од дома, брзате на некој битен состанок, и на пола пат ви текнува дека сте заборавиле градник да облечете? Што би?
Леле како што ми се секогаш наежени брадавиците нема никако да можам да си ги приберам градите, па и не ми се мали Ако состанокот е со дечко, ќе го ќарам како и да е, ако е пак деловен состанок уште подобро, никој нема да ме слуша што зборам, сите ќе ме зјапаат во гради и успешен крај на состанокот, сигурно ќе падне некој договор На денот на твојата свадба со човекот што го сакаш, речиси се е совршено, но пристигнува тортата и ти гледаш дека не е ни приближно онаа што си ја имала порачано, т.е. што си му рекла на мажот да ја порача. Полудуваш! Што ќе наравиш понатаму?
Ќе се смирам и ќе биде се како што треба, но затоа ми должи дупло и има цел месец секоја вечер да ме чешка и масира без мрмчење! Те фаќа пролив додека си на состанок со дечко, одиш во вц, се враќаш на маса, пак те фаќа за 5 минути и така два три пати по ред. Ќе му кажиш или одма некои изговори за да летниш дома?
- Изговори за дома, сигурно не би му кажала, страв би ми било срам. Одите на роденден, надвор е темница, вие се сопнувате на некој камен, не сте виделе ама ви се скинала хулахопката. Влегуваш во кафичот и сите се џарат во тебе и се смеат. Што ќе направиш?
Ќе кажам некоја шала на моја сметка и после би отишла до wc да ги соблечам. Се спремате да одите на одмор и 5 до 12 вашиот дечко се предомислува и ви вели дека повеќе сака да оди со другарите на одмор. Што би направиле?
Би го откачила.Неможе тој мене 5 до 12 да ми менува планови што сум ги правела цела година.Е нема така.. Сигурно таков дечко не ми треба..несериозноста ме убива. Дознаваш дека си посвоен/а, што би направил/а ??
ќе ги викнам оние од све за љубав и ќе си ги барам мама и тато се шалам секако, ќе продолжам најнормално со животот и нема воопшто да се интересирам за луѓе кој што ме оставиле туку така, и уште повеќе би ги ценела тие што ме одгледале дознаваш дека твојата најдобра другарка го сака дечкоти веќе подолго време, и брзаш да ја најдеш на твојата роденденска забава, кога гледаш они двајцата се муваат, без око да им трепне. и сега?
доколку тоа се случи, ке бидам лута некое време зошто не ми кажала на време, а сепак нема да расипам пријателство за дечко како би изреагирала кога баш пред твојот љубен, дојде некој друг и те бакне?
Па не знам зошто некој друг би ме бакнал, не би ни го дозволила тоа, ама најверојатно ќе му ја плеснам една, како Вил Смит на папарацото. Се начукувате крајно и се сексате со вашиот најдобар другар, со кој никогаш не би помислиле дека сте способни да направите нешто. Што потоа?
Ќе му се извинам-и ќе му речам дека сум била пијана и не сум била свесна.Па се надевам дека ќе свати.А понатака како ништо да не се случило.. На денот на твојата свадба,го фаќаш твојот иден `маж` во соба со некоја друга жена.Го фаќаш на дело како те изневерува. Што би направила ?
И го давам фустанот неа и ги праќам двајцата пред олтар поголема казна нема Седиш на предавање во преполн амфитеатар кај најстрогиот професор на кој никој несмее да му писне на часот кога колегата до тебе почнува да те добира за бутовите и меѓуножјето. Неможеш да излезеш и несмееш да го прекинеш професорот додека предава зашто ќе те санкционира, што ќе направиш?
Ќе се подотворам поубаво да фати, па и така по се изглеа е досадно предавањето. Излегувате со другарките и крајно се начукувате. Едната(многу блиска другарка) ви вика да спиете кај неа, да не се влечкате пијани до дома, поштом она е најблиску. Арно ама, така пијана почнува да ви се запуштава и бацува. И?
Че му ја летнам дома.. Си седиш дома, нема струја, палиш свеќа... несакајќи ти паѓа на тепих и цела куќа гори, нема струја за фдомашен телефот,на мобилниот му е празна батеријата..!!
Ќе отидам до кај комшиите да ми помогнат да се јават-за да ја изгаснат куќата.Па всушност комшиите едвај чекаат да ни изгори куќата..незнам што би правела..
Се извинувам заборавив.. епа вака- Замисли си дека си дел од голема и позната група.Се спремате за концерт.И 20 минути пред настапот дознаваш дека мајка ти починала.И што понатака ??
Ќе им објаснам на останатите членови од групата за ситуацијата и ќе си заминам. Сепак мајка ми е поважна, а еден концерт може да помине без ѕвездата на вечерта. Влегуваш во автобус и седнуваш на седиштето до прозорецот. На следната станица, се качува стар човек и од сите седишта во автобусот седнува веднаш до тебе. По некое време, чувствуваш многу непријатен мирис кој доаѓа од старецот, а има уште многу време додека да се симнеш. Што ќе направиш?
Ќе извадам дездоранс и едно убаво ќе го истуширам.... Заедно си со дечкото а најверната другарка ти се јавув дека и требаш итно ....Што би направиле
Ќе појдам заедно со него, а потоа ако сака нешто да ми кажи ќе му речам на дечко ми да се тргни настрана малку( мислам ако сака ) Што би направиле во ситуација да : сама со другарка ти чекате друга другарка, сами во целосна тишина, на место каде што ретко доаѓаат луѓе, наеднаш ви се појавува гол манијак и ви се заканува?
Ќе му удрам некој ќотечиште заедно со другарка ми да го памти цел живот. Заедно сме посилни нели? Излегуваш некое време со некое момче кое многу ти се допаѓа. Одите на состанок и ти, од никаде нигде пушташ гулабиште( значи она најјако и најгрозно што може да биде ) низ воздухот. Каков изговор ќе кажеш, што ќе направиш?