Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хипотетички ситуации

Дискусија во 'Форумски игри' започната од RainBow, 12 мај 2010.

1. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Kick him in the middle :punch:
    Ma и принц нека е, да ме силува нечу.
    Излегувате на брзина од дома, брзате на некој битен состанок, и на пола пат ви текнува дека сте заборавиле градник да облечете?
    Што би?

2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Леле како што ми се секогаш наежени брадавиците нема никако да можам да си ги приберам градите, па и не ми се мали :D
    Ако состанокот е со дечко, ќе го ќарам како и да е, ако е пак деловен состанок уште подобро, никој нема да ме слуша што зборам, сите ќе ме зјапаат во гради и успешен крај на состанокот, сигурно ќе падне некој договор :lol:

На денот на твојата свадба со човекот што го сакаш, речиси се е совршено, но пристигнува тортата и ти гледаш дека не е ни приближно онаа што си ја имала порачано, т.е. што си му рекла на мажот да ја порача. Полудуваш! Што ќе наравиш понатаму?

3. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Ќе се смирам и ќе биде се како што треба, но затоа ми должи дупло и има цел месец секоја вечер да ме чешка и масира без мрмчење!

Те фаќа пролив додека си на состанок со дечко, одиш во вц, се враќаш на маса, пак те фаќа за 5 минути и така два три пати по ред. Ќе му кажиш или одма некои изговори за да летниш дома?

4. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    - Изговори за дома, сигурно не би му кажала, страв би ми било срам. :$

Одите на роденден, надвор е темница, вие се сопнувате на некој камен, не сте виделе ама ви се скинала хулахопката.
    Влегуваш во кафичот и сите се џарат во тебе и се смеат. Што ќе направиш? :)

5. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    Ќе кажам некоја шала на моја сметка :D и после би отишла до wc да ги соблечам.

Се спремате да одите на одмор и 5 до 12 вашиот дечко се предомислува и ви вели дека повеќе сака да оди со другарите на одмор. Што би направиле?

6. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Би го откачила.Неможе тој мене 5 до 12 да ми менува планови што сум ги правела цела година.Е нема така.. :devil: Сигурно таков дечко не ми треба..несериозноста ме убива.

Дознаваш дека си посвоен/а, што би направил/а ??

7. B.Waldorf

B.Waldorf Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    33
    ќе ги викнам оние од све за љубав и ќе си ги барам мама и тато :D се шалам секако, ќе продолжам најнормално со животот и нема воопшто да се интересирам за луѓе кој што ме оставиле туку така, и уште повеќе би ги ценела тие што ме одгледале :)

дознаваш дека твојата најдобра другарка го сака дечкоти веќе подолго време, и брзаш да ја најдеш на твојата роденденска забава, кога гледаш они двајцата се муваат, без око да им трепне. и сега?

8. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.455
    доколку тоа се случи, ке бидам лута некое време зошто не ми кажала на време, а сепак нема да расипам пријателство за дечко

како би изреагирала кога баш пред твојот љубен, дојде некој друг и те бакне?

9. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.109
    Допаѓања:
    67.000
    Па не знам зошто некој друг би ме бакнал, не би ни го дозволила тоа, ама најверојатно ќе му ја плеснам една, како Вил Смит на папарацото. :rofl:

Се начукувате крајно и се сексате со вашиот најдобар другар, со кој никогаш не би помислиле дека сте способни да направите нешто. Што потоа?

10. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Ќе му се извинам-и ќе му речам дека сум била пијана и не сум била свесна.Па се надевам дека ќе свати.А понатака како ништо да не се случило.. :^)

На денот на твојата свадба,го фаќаш твојот иден `маж` во соба со некоја друга жена.Го фаќаш на дело како те изневерува. Што би направила ?

11. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    И го давам фустанот неа и ги праќам двајцата пред олтар :D поголема казна нема :D

Седиш на предавање во преполн амфитеатар кај најстрогиот професор на кој никој несмее да му писне на часот кога колегата до тебе почнува да те добира за бутовите и меѓуножјето. Неможеш да излезеш и несмееш да го прекинеш професорот додека предава зашто ќе те санкционира, што ќе направиш?

12. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.109
    Допаѓања:
    67.000
    Ќе се подотворам поубаво да фати, па и така по се изглеа е досадно предавањето. :rofl:

Излегувате со другарките и крајно се начукувате. Едната(многу блиска другарка) ви вика да спиете кај неа, да не се влечкате пијани до дома, поштом она е најблиску. Арно ама, така пијана почнува да ви се запуштава и бацува.
    И?

13. boj4eee

boj4eee Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2011
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    9
    Че му ја летнам дома.. :rofl: :rofl:

Си седиш дома, нема струја, палиш свеќа... несакајќи ти паѓа на тепих и цела куќа гори, нема струја за фдомашен телефот,на мобилниот му е празна батеријата..!! ;(

14. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Ќе отидам до кај комшиите да ми помогнат да се јават-за да ја изгаснат куќата.Па всушност комшиите едвај чекаат да ни изгори куќата..незнам што би правела..

15. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    ^ Ајде Сара постави сега ти хипотетичко прашање! :)

16. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Се извинувам заборавив.. :$
    епа вака-
    Замисли си дека си дел од голема и позната група.Се спремате за концерт.И 20 минути пред настапот дознаваш дека мајка ти починала.И што понатака ??

17. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Ќе им објаснам на останатите членови од групата за ситуацијата и ќе си заминам. Сепак мајка ми е поважна, а еден концерт може да помине без ѕвездата на вечерта. :wasntme:

Влегуваш во автобус и седнуваш на седиштето до прозорецот. На следната станица, се качува стар човек и од сите седишта во автобусот седнува веднаш до тебе. По некое време, чувствуваш многу непријатен мирис кој доаѓа од старецот, а има уште многу време додека да се симнеш. Што ќе направиш?

18. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Ќе извадам дездоранс и едно убаво ќе го истуширам.... :D :D

Заедно си со дечкото а најверната другарка ти се јавув дека и требаш итно ....Што би направиле :)

19. leptir1

leptir1 Активен член

Се зачлени на:
    26 мај 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Ќе појдам заедно со него, а потоа ако сака нешто да ми кажи ќе му речам на дечко ми да се тргни настрана малку( мислам ако сака ;) )

Што би направиле во ситуација да : сама со другарка ти чекате друга другарка, сами во целосна тишина, на место каде што ретко доаѓаат луѓе, наеднаш ви се појавува гол манијак и ви се заканува?

20. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.363
    Допаѓања:
    3.674
    Ќе му удрам некој ќотечиште заедно со другарка ми да го памти цел живот. Заедно сме посилни нели? :)

Излегуваш некое време со некое момче кое многу ти се допаѓа. Одите на состанок и ти, од никаде нигде пушташ гулабиште( значи она најјако и најгрозно што може да биде :lol: :lol: ) низ воздухот. Каков изговор ќе кажеш, што ќе направиш?