Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хипотетички ситуации

Дискусија во 'Форумски игри' започната од RainBow, 12 мај 2010.

1. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Ќе кажам дека сум крцнала со столчето или со нога нешто дека сум изгребала, ако е свртен на друга страна ќе му кажам дека со уста сум направила за да се зезам, а потоа ќе го одвлечкам од местото додека не ја осетил миризбата хахахаххаха :rofl:

Се возиш во автобус и си сама со шоферот, забележуваш дека тој не застанува на ниедна станица и вози накај Водно. Што ќе направиш?

2. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Лелеее.. :o :o незнам што ќе направам-не дај Боже.. :o :tmi:
    Најверојатно ќе чукам низ прозори за помош,ако е двоспратен ќе му избегам горе и ќе ги скршам прозорот со тоа чеканчето и ќе избегам некако,а можно е да го ударам од позади со некој предмет (со нешто)
    Леле..навистина незнам што би направила.. :sweat: :doh:

Ден пред матурата разбирам дека другарка ти купила фустан и штикли како твоите ?? :emo:

3. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Со насмевка ќе прифатам зошта ако таа си купила како тебе сигурно и се допаѓа твојата комбинација и тоа е еден вид индиректен комплимент! :)

Одиш на екскурзија и носиш патики кои ти се скинуваат и имаш уште еден пар високи штикли ?! (Заедно со вас се професорите) :D

4. N1ky

N1ky Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2012
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    26
    Офф...па незнам што би направила...Незгодно е сега само ти да облечеш штикли.Па веројатно би си купила нови патики само така за по пат. :)

Еве вака...Ти,дечко ти и најдобрата другарка сте на шини по кој иде воз.Ти си на среде,на едната страна е дечко ти а на друга другарка ти.Можеш само еден да спасиш, кого би спасила?

5. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Зошто само 1? Имам 2 раце и сум во средина... Ќе ги турнам настрана и 2цата па со мене што биде нека биде...

На одмор си. Пливаш и ненадејно добиваш во водата... Како би излегла знаејќи дека ко ќе ти ги видат купаќите сите ќе знаат дека си добила... Што ќе направиш?

6. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ќе викнам некого од надвор да ми донесе крпа или ако има некој со мене во вода ќе му речам да ми донесе крпа и излегувајќи од вода ќе се завиткам со крпа и никој нема да види. После правец да се пресоблечам, искапам и да ставам влошка.

На плажа си, имате лежалки, на лежалките имаш оставено пари, телефон и ташна со други резервни пари. На крпите нема никој да ги чува. Се враќаш, гледаш нема ништо, се ти е испокрадено, што ќе направиш?

7. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    Е стварно незнам што би направила. :o
    Сите еден по еден би ги прашала дали виделе кој ги украл парите. А тој што ќе каже добива награда. :D

Одиш со шефот на деловно патување. Се враќаш по недела дена, и кога ќе влезеш дома, во собата ,дечкото твој/сопругот со твојата најдобра другарка работат на случајот. Што би направила во тој момент? :D

8. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Па најверојатно ке почнат да се извинуваат и да викаат дека не е како што изгледа, можат да објаснат. Јас ке се правам ко да не слушам и ке ги избркам надвор кажувајки им дека нејкам веке да ги видам. (може и некое шамарче да летне)

Излезена си некаде и носиш фармерки. Седнуваш негде и станувајки слушаш како се кине нешто, свакаш дека тоа се твоите фармерки. Ти се скинале од позади и имаш прилично големо дупче. Што ке направиш ? :?:

9. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ако носам палто некако ќе го врзам за половина колку да не ми се познава додека да излезам, ако не така ќе си одам, шта чеш, ми се дупнале фармерките не е крај на светот. сигурно нема да го кријам дупчето одејќи со раце :D

Пиеш кафе на работа во канцеларија за време на пауза. На бирото има оставено многу важни документи кои треба да се потпишат и треба да бидат пратени најкасно до 3 часа до утре во соседниот град.Но, за несреќа кафето ти се истура врз нив, што ќе направиш?

10. kristince51

kristince51 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
    ова ми се има случено 2пати , прво зависи на количината на кафе кое е истурено .Јас би постапила вака би земала ако немам друго прирака непотрени хартии или крпа (подобро ако имам) ,хартиите ке ги ставам врз документите за секој лист посебно непотреба хартија за да го упие кафето, потоа кога ке го упие кафето до некаде уште кога се мокри од кафето документите ако имам во своето шкафче крпа тоа би зела ке ја наводнам и ке ги бришам сите листвои еден по еден или ако немам крпичка пак со друга непотребна малце наводена хартија ,за да го упие кафеното и ке гледам црното од буквите да не се растече, потоа ке ги оставам да се исушат дома ке ги земам, и кога ке се исушат ке ставам чаршав или тенка крпа и ке ги испегла да бидат прави ако има уште малце кафено на некои листови е ги ископирам на ново ке ги ставам во папка и готово 8) .
    Како ке реагирате ако ви кажат дека сте посвоена.

11. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Ќе им бидам благодарна на моите што толку се грижеле за мене и ми пружиле толку љубов иако не сум нивно биолошко дете. Ни на крај памет нема да ми падне да си ги барам вистинските родители и да ги прашувам зашто ме дале на посвојување |(

Како ќе реагирате доколу дечкото на вашата најдобра другарка ве мањачи и сака да има нешто со вас?

12. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Ова еднаш го спомна нели во СДК, и е една од најглупите ситуации што може некому да му се случи.

Јас не би можела тоа да го трпам, би и кажала на другарката, не би сакала да го кријам без разлика дали го сака вистински, може ќе се случи да ми се налути, да биде заслепена и да мисли дека сакам да ги раздвојам, но нема да кријам, затоа што жива би се изела.

Ако ви се случи сообраќајна несреќа или пукање пред ваши очи во која настрадала личноста што највеќе ве повредила, дали би се стрчале за да помогнете, викнете брза помош и сл.?

13. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    ке го земам пиштолот од тие што пукаат и ќе продолжам јас, се шегувам нормално :D :D
    ќе се обидам да и дадам прва помош и ќе викнам брза помош.. и ќе се обидам да не се онесвестам и да не паничам многу :)

Како би реагирате ако најдобрата другарка ве изневери на било кој начин?

14. N1ky

N1ky Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2012
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    26
    Сигурно би барала објаснување,но по некое време би научила да живеам без неа.

Како би живееле вие со сознанието дека тој што го сакате е многу далеку од вас и дека ќе го видите наредна година а тој незнае дека вие го сакате?

15. The.Princess

The.Princess Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    146
    Не како ќе живееме Ники, туку како ќе реагираме.. Ај да на одглавам играва..

Се наоѓаш во некој темен замок.. Има 2 врати.. На едната пишува бесилка во другата (направа за сечење глави) :) Што ќе правиш?

16. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    Бесилка :D

Како би реагирале кога би дознале дека човекот кој го сакате се жени за 3 дена?

17. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    Ништо,ќе си најдам друг.
    КАко ќе реагирате ако вие сте во друга држава,а дознавате дека има пожар во вашата куќа?

18. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Ќе плачам,ќе урлам и ќе ѕвонам на мобилен на секоја минута да ги прашувам до каде е работата,што се дешава,а кога ќе можам со првиот автобус/авион/воз се враќам дома.

Што ќе направиш ако одејќи си накај дома видиш како некој дечко ја тепа својата девојка?

19. Vezilka

Vezilka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2012
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    311
    Не сум таква да се истрауматизирам во моментот или да трчам и да бегам за јас да не настрадам а да ја оставам кутрата да си го обере. Би извртила од другата страна на улицата препорачливо многу темно за да не ме види ненормалниот дека јас сум таа што ќе го пријави во полиција.

Што ако дознаете дека дечко ви се навлекува на дрога?

20. marija.directioner

marija.directioner Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2012
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    24
    Ќе му раскинам или ќе го однесам на лекар. :worried:

Што би направиле ако некој ве следи од позади (криминалец, манијак) ?? :|