Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хипотетички ситуации

Дискусија во 'Форумски игри' започната од RainBow, 12 мај 2010.

1. BlackMarket

BlackMarket Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    266
    Ако не убрзува, ќе си отидам до дома како ништо да не се дешава. А ако гледам дека ми се приближува, ќе трчам, па нека ме стигне да го видам. 8)

Што ќе направите ако другарка ви се заљуби во вашиот бивши за кого веќе одамна немате никакви чувства?

2. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Ќе и посакам среќа. Нема да покажам револт, ништо. Тој за мене е минато.

Што ќе направите ако професор ве уцени - сексуална услуга за висока оцена ?

3. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    Ако не ме напнува и понатаму за тоа,само не би прифатила и никому ништо,но ако ме напнува,ќе снимам како го бара тоа од мене и ќе го покажам тоа во министерство :!: .

Што би направиле ако вашата најдобра другарка,заради момче почнала да се дрогира и сака да се самоубие?

4. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Ќе и покажам каков може да биде животот, што се би пропуштила ако не е тука со мене.

Што би направиле ако затекнете некои тинејџери како малтретираат беспомошно дете?
    Дали би му помогнале, или само ќе продолжите да одите, не сакате да се мешате?

5. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Па ова нонсоп ми се случува, се карам со дечиштата и го бранам беспомошното дете. Не им се плашам затоа што они се слини само на мали деца. Почнувам да ги вреѓам какви се неписмени, они ќе ми се смеат а детето ќе си отиде, тоа е тоа, дежа ву секој втор ден.

Во следнава ситуација, имате среќна долга врска со планови за иднината, но запознавате дечко со кој премногу си одговарате и почнуваш да се заљубуваш во него. Дали би ја ризикувала долгата врска за да видите дали би успеала и колку далеку би отишла работата со новиот дечко, или пак ќе си продолжите со старата врска иако секогаш ќе ве копка што би било ако би било со новиот дечко. М?

6. PeaceLoveBasketball

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    Верна ќе си бидам јас,што и да се случи :)

Што би направиле ако после убава,долга и среќна врска,дечкото одлучува да раскине со вас,велејки дека сеуште ве сака,но изгубил воља.Вие премногу сте се труделе за него,дали ќе продолжите да се борите или ќе се обидете да го преболете?

7. EMILI1999

EMILI1999 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    52
    би продолжила па би му вратила на истиот начин и тој да осет како е!!!!!!!! што би направила ако докторите ти рекле дека имаш шум на срце и не можеш да продолжиш со спортот што го сакаш?

8. Sara2

Sara2 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    154
    Не тренирам нисто посебно и не сум многу по спортот така да нема да ми падне многу тешко! :D
    Како ке реагирате доколку избувне пожар и ви се запали целата гардероба?? :D :D

9. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Ќе бидам среќна што сум преживеала, што нема други штети.
    А за гардеробата, ќе си купам нова, поубава. : )

Имаш во тебе 40 денари за такси, сончев ден, ти се доближува женичка, беспомошна и ти бара пари. Ќе и ги дадеш ли неа парите, па ќе си отидеш пеш ?

10. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    Ќе си одам пеш со парите в џеб.

Треба да бираш помеѓу 1.000.000 € и личноста што ја сакаш. Што ќе купиш со парите? :D

11. EMILI1999

EMILI1999 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    52
    личноста кој ја сакам...........кога би ти кажале дека можеш да одиш во америка да студираш дали би оддела и би го оставила твоето семејство?

12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Идам со трчање :D

Си имала полничок дечко, почнал да вежба во теретана и напраи топ тело. Сега женски се лепат по него, а на него тоа му годи и почнува да флертува и да те одбегнува. Како ќе реагираш?

13. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Ќе го потсетам кој бил до него кога бил полничок, ако заборавил. Ако дотогаш не се сети и продолжува со флертувањето, одам на план Б, ќе вежбам во истата теретана па ќе видиме како тогаш ќе изреагира. :rofl:

А што кога газдата на твоето работно место од соништата силно те привлекува? :D

14. EMILI1999

EMILI1999 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    52
    ке дадам отказ од работа

што би направила ако останеш бремета од некој со кој несакаш да живееш?

15. PeaceLoveBasketball

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    Сигурно нема да абортирам,ќе го оставам него и ќе го одгледувам детето сама или со друг човек :)

Имате добиено и одите во школо.
    Завршува првиот час,ви остануваат уште 7.
    Станувате од столчето и забележувате дека на него има обилно истечено крв,а сигурно ви се гледа и на панталоните како јапонско знаме :lol:
    Неможете да се прекриете со јакничка или ранец,ако се помрднете сите ќе ја видат големата флека.
    Што правите?

16. odbojkarka

odbojkarka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    82
    Нема да станувам до седми час од столчето, а во меѓувреме ќе се јавам на некој од дома да ми донесе панталони и кога ќе завршат часовите и сите ќе си отидат ќе отидам набрзина до тоалет.

Што би направиле ако другарката се заљуби во некој професор?

17. erica

erica Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    1.312
    Допаѓања:
    2.036
    Ништо! :D

Што би правеле кога имате дечко но вашиот дечко оди со друга?

18. N1ky

N1ky Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2012
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    26
    Ќе му раскинам.

Што би направиле вие доколку тој што ви се допаѓа не ве ни погледнува?

19. Angelinkka

Angelinkka Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    361
    ќе го заборавам...
    Што би направила доколку кога се враќаш накај дома, гледаш дека станот/куќата ти гори? :^)

20. odbojkarka

odbojkarka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    82
    хах ќе ми текне на зборовите што и ги кажав на сестрами: ти два пати за малце ама третиот пат пожар ќе направиш и потоа ќе го грабнам канаринецот и бегај надвор, а и ќе викнам пожарна секако :)

Што би направила ако дознаеш дека твојата најмила личност ќе умре за 24 часа ?