Ќе го издвојам целото време да бидам со него/неа и нема да дозволам да се уништи со ппомислата дека ќе умре. Напротив ќе го одвлечам од таа мисла. Што би сториле ако дознаете дека вашата мајка имала афера со друг?
ке и кажам дека сум ја видела како оди со друг и да престане да се гледа со него бидејќи ако продолжи ке ме изгуми мене тоа ако е жив татко ми ако не е или ако се разведени тогаш што сака нека прави како би и објасниле на другарка дека не треба да се мува со секого?
Би и кажала дека сите ќе ја покажуваат со прст, и не е убаво Како би направиле доколку другарка некоја се дружи само со вас, и ако одиш со други се лути. А притоа ја сакате многу и не сакате да ја загубите?
Доста тешка и непожелна ситуација која за жал,може било кога да се случи. Би се обидела да побарам помош од полиција. Што би направиле ако дознаете дека вашата најдобра другарка користи дрога?
би разговарала прво со неа,ако не прифаќа помош ќе кажам на нејзините родители што би направиле ако вашиот бивши ,кој ви раскинал и ви рекол да си останете пријатели,потоа сака да му се вратите?
Немам бивш дечко али кога би имала најверојатно би му кажала дека е прекасно за се што ми ги направил и дека секој треба да си тргне по својот пат,дека доволно е само да сме пријатели и дека животот продолжува понатаму.. Што би направиле доколку некој ве однесе на вашето место од соништата?
Би го гушналa!! Што би направиле акоо.. Го видите вашиот идол што сте го сакале од малечка и тој ќе ви побара да убиете некој така ќе ви станел пријател
Ќе му скршам тегла со кисели краставици од глава. Што би направиле,ако дека имате полу брат и полу сестра (близнаци) ?
Нема да ми биде многу мило но ќе барам да ги запознаам... Што би направиле ако дознаете дека еден од вашите родители е неверен?
Би разговарала со него/неа и би му ги/ја покажале грешките дека не срами нас неговите еца едно друго па ако треба и ќе се наљутам... Што би направиле кога би дознале дека некој од вашите блиски користи дрога?!
Ќе се обидам да му помогнам некако... Што би направиле кога ќе видите некој од семејството пијан камен.... а дома треба гости да ви дојдат за скоро време...
Ќе го/ја натерам да си легне во другата соба,а на гостите ќе им речам дека спие бидејќи не му е добро и е болен/болна.. Што би направиле доколку вашиот дечко ве навреди пред цело друшто?
Ќе го погледнам така остро (како што ми вика тој : "сум изгледала како ѓаволче"),и ќе си заминам.А подоцна има да му се изнавикам толку многу што ќе го памети тој ден кога ме навредил !! Што би направиле ако дечкото ве изневери со најдобрата другарка?
Би му удрила еден убав шамар, и на "другарката" исто Што би направиле доколку се најдете во незгодна ситуација:ако кажете некоја глупава реченица без смисла пред целото друштво?
ќе се кикотев не моја сметка. што би направиле ако навечер се шетате по празна улица, насекаде штама и одеднаш некој ве тапка по рамо..
Ќе се свртам малку,нели да видам кој е што е,ако ми е нешто сомнително ќе почнам да се дерам и да трчам. Што би направиле акоо,ако...Ако поради нешто што многу сакате да го имате ви речат дека морате да бидете одвоени од оние кои најмноогу го сакате 1 година?
Ако е за нешто материјално, некој предмет, би му рекла да не се зафркава и би заминала. Ако било за нешто што ќе ми го смене животот, како на пример пари за на факултет итн, мислам дека мама би ме избркала од дома сама Сега моментално како што седите пред компјутер, под вашите нозе се отвара дупка и вие паѓате директно во светот на вашата омилена телевизиска серија, во епизода по ваш избор. Каде би биле и што би направиле?
Би паднала во некој филм со Martin Lawrence кога бил помлад .. Спојлер и би праела експлицитни работи со него не ми замерувајте pms e во прашање Шо би направиле ако дознаете дека дечкото ве изневерува со сестра ви? (како во шпанска серија ова) :geek: