Ќе си ги исполнам сите желби што можам. Ќе го живеам секој ден како последен и на најблиските ќе им изјавувам љубов на 5 минути ) Како би изреагирале ако Лејди Гага ве покани да гоствувате на нејзин концерт а воедно и да запеете со неа? Да бидете облечени така ретардирано?
Би и кажала едно голеееееееееееееееееемооооо НЕЕ! Подобро ќе го имитирам Мајкл Џексон отколку да бидам облечена како идот. ( Фанови на Гага. Немојда ме утепате, различно размислуваме хаха.) Што би направиле ако вашата другарка цело време ви правела лице и се преправала дека ви е добра другарка само колку да дознава информации??
^ Па ми се случило вакво нешто. Што направив? Ја отпишав од другарка. Што би направиле ако вашиот сакан ненадејно го изгуби својот живот?
па сега тешко секако дека ке ми биде но, zivot ide dalje! Што би направиле доколку некоја ваша најдобра другарка ја издаде вашата најголема тајна?
Само ќе ми докаже дека не ми е најдобра другарка,и нема да биде ништо исто Што би направиле ако дознаете не вкусни муабети за вашата мајка од нејзината младост?вие да знаете дека била таква и таква,а да била нешто скроз спротивно,што на вас би ви се згадило?
Pa sega..mladost site pravime greski. Sigurno i ona bi se treskala od zemja ako bi doznala deka jas znam. Vo sekoj slucaj ke siostanam isto kako i pred toa sekoj pravi greski. LUGE SME GRESKI PRAVIME Sto bi napravile ako na femina se imate ispovedano za privatnio raboti, i toa na nekoj neprijatel vo realniot zivot?
Многу ми е гајле нека си знае,барем ќе виде се што мислам за него/неа,ако не можам да му кажам во лице барем преку фемина!Битно нема воопшто да се загрижам. Што би направиле доколку дознаете дека вашите се на работ да банкнотираат(или немаат веќе воопшто пари)а вие до скоро сте се расфрале,и финансиите за вас не биле проблем?
i ne znam bas, bi pocnala da rabotam sigurno ,dobro sto me potseti deka ne treba mnogu da se rasfrlam bidejki sesto moze da se sluci Sto bi napravile ako semejstvoto e protiv vasata vrska ?
Би се борела за таа врска доколку вреди да се борам, би ја согледала целата ситуација реално и би размислила дали можеби моите се во право, и ако сватам дека грешам ќе се откажам од таквата врска, а доколку сватам дека тие се оние кои грешат ќе се борам со сите сили да им докажам дека тој човек навистина вреди и не се праведни кон НАС. Некој дечко/девојка, за кој/а сте заинтересирани или можеби сте имале нешто, дознавате дека се однесува идиотски спрема вас, додека кога сте заедно ви го покажува сосем спротивното, дека му значите и дека би сакал повторно да сте заедно, што ке направите???
Ќе го оставам хахххах Што би направиле кога на вашиот дечко, мајка, татко им е пресудена смрт и вие можете да спасите само еден од нив? Кој ќе биде тоа?
Се дерам! Замислете си го ова: си седите на кафе со уште две другарки и цело време ги оговарате момците на масата зад вас. По некое време „разговор" едната другарка ви вели да се свртите да видите нешто и во оној момент кога вие се вртите, еден од нив ве гледа право во очи, а по неколку секунди импровизира испраќање на бакнеж. Вашата реакција?
Togas jas hehehe (se salam), veke nema da se svrtam od taa strana (sami sme krivi ) Sto bo napravila ako tvojata najdobra drugarka ima nelecliva bolest ???
Ќе ги помина последните денови со неа, ќе и ги исполнам сите желби.... Што би направиле ако дознаете дека сте посвоени?
Би била благодарна на родителите кои ме дале на сегашните родители за да бидам среќна исполнета и да имам се што ќе посакам,зошто ако сум останела со тие род,што ме дале на посвојување сигурно немало да бидам ова што сум денес,и да бидам ваква кава што сум,фала ви тато и мамо што сте со мене! Што би направиле доколку на вашиот 18 роденеден татко ви ви ја купува омилената марка на кола?
Најпрво ќе помислам од кај нашол толку пари Одите по улица и наоѓате загубен паричник, полн со пари. Покрај пари има и лични документи. На ваше изненадување го познавате сопственикот и знаете дека тој е многу богат човек и живее во луксуз.А вам и те како добро би ви дошле парите. Што ќе направите ?
Ќе си ги земам парите, ќе го фрлам паричникот со документите и ќе побегнам Што би направиле доколку на вашата свадба, вашиот иден сопруг наместо ДА каже НЕ и плус дека цело време ве лажел и имал друга жена?
Ќе му лупнам толку силен шамар што 30г. ќе биде у кома - Што би направиле ако ви дадат да бирате помеѓу двете најдобри другарки.. ??
никогаш не бирам помеѓу другарки , или сите или никој Што би направиле доколку дознаете дека вашата другарка , најдобра , го има мувано тој што го свиѓате?
Ништо, што да се прави. Ако не и се свиѓа ќе стапам во акција. Што ако ви предложат унапредување, но треба да и го земете местото на најдобрата колешка? Би ја жртвувале за пријателството или ќе ги браните сопствените интереси?