Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хипотетички ситуации

Дискусија во 'Форумски игри' започната од RainBow, 12 мај 2010.

1. mil4ence

mil4ence Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    173
    Ќе земам влажно марамче и ќе се избришам а дома ќе се избањам. Ехе, не ми е прв пат. Моиве врапци дома колку пати им се случило тоа. :rofl: И така знам што јадат па не ми е гајле. :wasntme:
    Што би направиле ако некој од странство ви се допаѓа, а и вие него и ве гледа вашиот дечко? Дали би раскинале со дечко ви? :devil:

2. FeminkaDoKraj

FeminkaDoKraj Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    49
    па ако мојот дечко,на пример, ме малтретира и не се однесува како што треба кон мене,ако врската е во пропаѓање,би раскинала,инаку ако само физички ми се допаднал некој од странство,а него познавам добро не би раскинала со дечко ми........Што би направиле ако ви снема вода додека сте во када насапунети и неможете да ја исплакнете сапуницата? xD

3. mackica1

mackica1 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    1.721
    уфф сигурно би се изнервирала јако плус што имам долга коса а долга коса си бара посебен третман, па онда и синузит..:@ не знам, би се снашла, сигурно имам залихи на вода некаде по дома, две три кофи над глава :D и то.

Што би направиле, доколку некој што ве симпатизира насила почнува да ве бакнува а во истиот момент влегува вашиот дечко/девојка? :D

4. teffi.tkm

teffi.tkm Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    36
    Ќе продолжам хахаха за да го направам љубоморен
    како би се чувствувале ако ви се истури нешто на глава и ако паднете пред најубавиот дечко што ви се свиќа и сите почнат да се смеат хахахаха интересно нели?

5. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    I jas ke se iznasmeam :D

Na kogo bi se javile prvo koga bi dobile na loto ?:lol:

6. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.365
    На моите, и ќе им кажам да не се грижат веќе.... Финансииски дека сме средени за цел живот . Какво олеснување.

Што би направиле доколку ви кажат дека ви останале само 10 дена од животот?

7. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Не би кажала на никој, би ги поминала само со него и со моите дома, највообичаено. Само нема да спијам, нема да го губам времето спиејќи, ќе го гледам додека спие...

Секси фотографиите од тебе во голо и полуголо издание кои си му ги праќала на дечкото тој ги објавил на фејсбук. Што ќе направиш?

8. teffi.tkm

teffi.tkm Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    36
    ќе го задавам
    што да се прави кога не можеш да ја поднесеш сестра ти и сте два сосема различни карактери

9. Elena..T

Elena..T Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    21
    Ќе им кажам на мајка ми и татко ми да не одвојат во две различни соби едната на северната страна од куќата,другата на јужната. :nod:

Што би направиле ако сега е доцна навечер а вие утре полагате завршен испит ? :lol:

10. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    5.083
    Допаѓања:
    27.329
    ќе извадам набрзина што е најбитното колку што можам - барем нешто да имам научено :P:P
    што би направила ако дома ти снема вода,а треба да се истушираш? :D

11. macedonec15

macedonec15 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2015
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    118
    Ќе им окарам се живо на тие од водовод. Сте добиле на наградна игра да се запознаете со роналдо или меси со кого би избрале

12. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Mesi definitivno!

Dobivas uloga vo film, da snimis ljubovna scena so tvojot omilen akter.No, tvoeto momce ne se soglasuva?

13. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.086
    Ќе снимам по секоја цена,момче ке најдам,ама мојот омилен актер кај ќе го најдам уште еднаш:D

Добиваш наградно патување околу светот,а дечкото не те пушта сама,дали ке одиш?

14. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.199
    Допаѓања:
    106.236
    Секако, го земам и него со мене.
    Имаш долга стабилна врска, кај и да е брак ќе падне, но монотоно е и наеднаш имашеден нов удварач на видик кој ти признава дека долго те следи и е заљубен во тебе, ти ласка сето тоа и те интригира. Дали би ризикувала?

15. Gaga93

Gaga93 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    16
    Хмм.. Па и не би баш да ризикувам од каде да знам можеби и лаже само колку да ти растури врска и после да те заебе.
    Имаш добар семеен живот со своите родители долгооо време и одеднаш почнуваат расправии и кавги и доаѓа до развод помеѓу нив.. Кога би те прашале со кого да одиш до мајка ти или со татко што би правела?

16. SWagger274

SWagger274 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2015
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    508
    Па би се обидола да ги спречам но ако се разведат (недај боже) би живеела 3 дена кај мајка ми 3 кај татко ми 1 кај дечко ми ;) и така а после сигурно ке се измени редоследот ;)
    Ако некогаш си судијка (мислам жена што работи во суд,што суди:talk:) и твоите деца се караат за играчка или за интелегенција дали ке им кажеш како е правилно или нема да ти е гајле ?

17. Red Flower

Red Flower Активен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    119
    Ќе им кажам како е правилно. Ако ми е тоа професија сигурно ќе ја сакам професијата и затоа ќе ја употребувам и во приватниот живот.

Што ќе правиш доколку твојата ќерка/син се омажи/ожени малолетна/малолетен?

18. EraBon

EraBon Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    595
    Ништо се засакале се земале сега зависи и колку малолетна.(оправдано само ако е на 17) ама помала како што има 15-16 ќе разговарам ќе објаснам дека не е правилно можеби ке ме послуша ќе свати.

Што би направил/а доколку брат ти/сестра е во врска во некој од друга вера?

Последна измена: 19 јануари 2018
  19. Aleksandar1212

Aleksandar1212 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    7.679
    Ќе ги поканам да излеземе заедно со моја боља половина.

20. EraBon

EraBon Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    595
    hah super