Хипотетички ситуации

Дискусија во 'Форумски игри' започната од RainBow, 12 мај 2010.

1. mil4ence

mil4ence Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    173
    Ќе земам влажно марамче и ќе се избришам а дома ќе се избањам. Ехе, не ми е прв пат. Моиве врапци дома колку пати им се случило тоа. :rofl: И така знам што јадат па не ми е гајле. :wasntme:
    Што би направиле ако некој од странство ви се допаѓа, а и вие него и ве гледа вашиот дечко? Дали би раскинале со дечко ви? :devil:

2. FeminkaDoKraj

FeminkaDoKraj Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    49
    па ако мојот дечко,на пример, ме малтретира и не се однесува како што треба кон мене,ако врската е во пропаѓање,би раскинала,инаку ако само физички ми се допаднал некој од странство,а него познавам добро не би раскинала со дечко ми........Што би направиле ако ви снема вода додека сте во када насапунети и неможете да ја исплакнете сапуницата? xD

3. mackica1

mackica1 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    1.721
    уфф сигурно би се изнервирала јако плус што имам долга коса а долга коса си бара посебен третман, па онда и синузит..:@ не знам, би се снашла, сигурно имам залихи на вода некаде по дома, две три кофи над глава :D и то.

Што би направиле, доколку некој што ве симпатизира насила почнува да ве бакнува а во истиот момент влегува вашиот дечко/девојка? :D

4. teffi.tkm

teffi.tkm Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    36
    Ќе продолжам хахаха за да го направам љубоморен
    како би се чувствувале ако ви се истури нешто на глава и ако паднете пред најубавиот дечко што ви се свиќа и сите почнат да се смеат хахахаха интересно нели?

5. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    I jas ke se iznasmeam :D

Na kogo bi se javile prvo koga bi dobile na loto ?:lol:

6. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.367
    На моите, и ќе им кажам да не се грижат веќе.... Финансииски дека сме средени за цел живот . Какво олеснување.

Што би направиле доколку ви кажат дека ви останале само 10 дена од животот?

7. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Не би кажала на никој, би ги поминала само со него и со моите дома, највообичаено. Само нема да спијам, нема да го губам времето спиејќи, ќе го гледам додека спие...

Секси фотографиите од тебе во голо и полуголо издание кои си му ги праќала на дечкото тој ги објавил на фејсбук. Што ќе направиш?

8. teffi.tkm

teffi.tkm Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    36
    ќе го задавам
    што да се прави кога не можеш да ја поднесеш сестра ти и сте два сосема различни карактери

9. Elena..T

Elena..T Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    21
    Ќе им кажам на мајка ми и татко ми да не одвојат во две различни соби едната на северната страна од куќата,другата на јужната. :nod:

Што би направиле ако сега е доцна навечер а вие утре полагате завршен испит ? :lol:

10. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    5.083
    Допаѓања:
    27.332
    ќе извадам набрзина што е најбитното колку што можам - барем нешто да имам научено :P:P
    што би направила ако дома ти снема вода,а треба да се истушираш? :D

11. macedonec15

macedonec15 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2015
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    118
    Ќе им окарам се живо на тие од водовод. Сте добиле на наградна игра да се запознаете со роналдо или меси со кого би избрале

12. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Mesi definitivno!

Dobivas uloga vo film, da snimis ljubovna scena so tvojot omilen akter.No, tvoeto momce ne se soglasuva?

13. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.520
    Допаѓања:
    55.214
    Ќе снимам по секоја цена,момче ке најдам,ама мојот омилен актер кај ќе го најдам уште еднаш:D

Добиваш наградно патување околу светот,а дечкото не те пушта сама,дали ке одиш?

14. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    106.318
    Секако, го земам и него со мене.
    Имаш долга стабилна врска, кај и да е брак ќе падне, но монотоно е и наеднаш имашеден нов удварач на видик кој ти признава дека долго те следи и е заљубен во тебе, ти ласка сето тоа и те интригира. Дали би ризикувала?

15. Gaga93

Gaga93 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    16
    Хмм.. Па и не би баш да ризикувам од каде да знам можеби и лаже само колку да ти растури врска и после да те заебе.
    Имаш добар семеен живот со своите родители долгооо време и одеднаш почнуваат расправии и кавги и доаѓа до развод помеѓу нив.. Кога би те прашале со кого да одиш до мајка ти или со татко што би правела?

16. SWagger274

SWagger274 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2015
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    510
    Па би се обидола да ги спречам но ако се разведат (недај боже) би живеела 3 дена кај мајка ми 3 кај татко ми 1 кај дечко ми ;) и така а после сигурно ке се измени редоследот ;)
    Ако некогаш си судијка (мислам жена што работи во суд,што суди:talk:) и твоите деца се караат за играчка или за интелегенција дали ке им кажеш како е правилно или нема да ти е гајле ?

17. Red Flower

Red Flower Активен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    119
    Ќе им кажам како е правилно. Ако ми е тоа професија сигурно ќе ја сакам професијата и затоа ќе ја употребувам и во приватниот живот.

Што ќе правиш доколку твојата ќерка/син се омажи/ожени малолетна/малолетен?

18. EraBon

EraBon Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    595
    Ништо се засакале се земале сега зависи и колку малолетна.(оправдано само ако е на 17) ама помала како што има 15-16 ќе разговарам ќе објаснам дека не е правилно можеби ке ме послуша ќе свати.

Што би направил/а доколку брат ти/сестра е во врска во некој од друга вера?

Последна измена: 19 јануари 2018
  19. Aleksandar1212

Aleksandar1212 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    7.680
    Ќе ги поканам да излеземе заедно со моја боља половина.

20. EraBon

EraBon Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    595
    hah super