Ќе земам влажно марамче и ќе се избришам а дома ќе се избањам. Ехе, не ми е прв пат. Моиве врапци дома колку пати им се случило тоа. И така знам што јадат па не ми е гајле. Што би направиле ако некој од странство ви се допаѓа, а и вие него и ве гледа вашиот дечко? Дали би раскинале со дечко ви?
па ако мојот дечко,на пример, ме малтретира и не се однесува како што треба кон мене,ако врската е во пропаѓање,би раскинала,инаку ако само физички ми се допаднал некој од странство,а него познавам добро не би раскинала со дечко ми........Што би направиле ако ви снема вода додека сте во када насапунети и неможете да ја исплакнете сапуницата? xD
уфф сигурно би се изнервирала јако плус што имам долга коса а долга коса си бара посебен третман, па онда и синузит.. не знам, би се снашла, сигурно имам залихи на вода некаде по дома, две три кофи над глава и то. Што би направиле, доколку некој што ве симпатизира насила почнува да ве бакнува а во истиот момент влегува вашиот дечко/девојка?
Ќе продолжам хахаха за да го направам љубоморен како би се чувствувале ако ви се истури нешто на глава и ако паднете пред најубавиот дечко што ви се свиќа и сите почнат да се смеат хахахаха интересно нели?
На моите, и ќе им кажам да не се грижат веќе.... Финансииски дека сме средени за цел живот . Какво олеснување. Што би направиле доколку ви кажат дека ви останале само 10 дена од животот?
Не би кажала на никој, би ги поминала само со него и со моите дома, највообичаено. Само нема да спијам, нема да го губам времето спиејќи, ќе го гледам додека спие... Секси фотографиите од тебе во голо и полуголо издание кои си му ги праќала на дечкото тој ги објавил на фејсбук. Што ќе направиш?
ќе го задавам што да се прави кога не можеш да ја поднесеш сестра ти и сте два сосема различни карактери
Ќе им кажам на мајка ми и татко ми да не одвојат во две различни соби едната на северната страна од куќата,другата на јужната. Што би направиле ако сега е доцна навечер а вие утре полагате завршен испит ?
ќе извадам набрзина што е најбитното колку што можам - барем нешто да имам научено што би направила ако дома ти снема вода,а треба да се истушираш?
Ќе им окарам се живо на тие од водовод. Сте добиле на наградна игра да се запознаете со роналдо или меси со кого би избрале
Mesi definitivno! Dobivas uloga vo film, da snimis ljubovna scena so tvojot omilen akter.No, tvoeto momce ne se soglasuva?
Ќе снимам по секоја цена,момче ке најдам,ама мојот омилен актер кај ќе го најдам уште еднаш Добиваш наградно патување околу светот,а дечкото не те пушта сама,дали ке одиш?
Секако, го земам и него со мене. Имаш долга стабилна врска, кај и да е брак ќе падне, но монотоно е и наеднаш имашеден нов удварач на видик кој ти признава дека долго те следи и е заљубен во тебе, ти ласка сето тоа и те интригира. Дали би ризикувала?
Хмм.. Па и не би баш да ризикувам од каде да знам можеби и лаже само колку да ти растури врска и после да те заебе. Имаш добар семеен живот со своите родители долгооо време и одеднаш почнуваат расправии и кавги и доаѓа до развод помеѓу нив.. Кога би те прашале со кого да одиш до мајка ти или со татко што би правела?
Па би се обидола да ги спречам но ако се разведат (недај боже) би живеела 3 дена кај мајка ми 3 кај татко ми 1 кај дечко ми и така а после сигурно ке се измени редоследот Ако некогаш си судијка (мислам жена што работи во суд,што суди) и твоите деца се караат за играчка или за интелегенција дали ке им кажеш како е правилно или нема да ти е гајле ?
Ќе им кажам како е правилно. Ако ми е тоа професија сигурно ќе ја сакам професијата и затоа ќе ја употребувам и во приватниот живот. Што ќе правиш доколку твојата ќерка/син се омажи/ожени малолетна/малолетен?
Ништо се засакале се земале сега зависи и колку малолетна.(оправдано само ако е на 17) ама помала како што има 15-16 ќе разговарам ќе објаснам дека не е правилно можеби ке ме послуша ќе свати. Што би направил/а доколку брат ти/сестра е во врска во некој од друга вера?