Ќе им посакам се најубаво... Што би направиле доколку го видите дечкото/девојката на најдобрата/бриот другарка/другар дека го/ја изневерува?
Ќе и кажам одма Мажени / женети сте и ви се јавува бивш кој ви бил единствена љубов за која сте се трескале од земја, сте губеле здив, срцето ви играло секогаш кога ќе сте го виделе, едноставно некој по кој сте биле лудо затрескани и заљубени, и ви вика дека сака да сте заедно????
Поминал возот... Конечно наоѓате работа што ја сакате по струка и ви се појавува шанса за љубов во странство. Дали ќе напуштите се и ќе си ја барате таму среќата или пак ќе останете овде?
Сигурно би се вмешала, но мислам дека најпрво би повикала полиција. Имаш дечко кој никому не му се допаѓа освен тебе, сите се против вашата врска бидејќи сметаат дека тој не е достоен за тебе(нема факултет, и е сиромашен). Како би постапила во таа ситуација?
Би одела против сите доколку го сакам и би се борела за нашата врска. Сакаш да одиш на две места истовремено.едно е журка со другарки.а друго е шопинг по молови со братучедка. Како ќе се организираш?
Па ваљда журката навечер е? Така да имам време и за денски шопинг.Ако не ме смара братучетката нема да сум изморена за вечерно журче.
^Нема нова ситуација па ќе почнам од ситуација. Доколку имате секс за една вечер по сплет на околности и утредента дознаете дека типот е женет и додека сте имале секс жена му се пораѓала во болница?
Ke imam griza na sovest cel zivot Sto ako vasiot decko posle dolgogodisna vrska pocine, dali ke barate drug ili ne
Не чекам. Фаќам пат накај дома. Што ќе направиш ако на свадба ти се скине дел од фустанот што го носиш?
Ќе ја откажам свадбата, доколку не најдам шнајдерка на време. Не сакам да се брукам пред народ. Што ќе направиш доколку ти кажат дека си посвоен.
Неам сестра, али да имав, ќе ја поддржев и ќе ѝ кажев дека цел живот ќе сум тука за нејзе.Само да не ми лапа другарки, и онака малце имам. Што би направиле доколку ви кажат дека имате уште 24ч живот?
Би ги гушнал сите што ги сакам и би отишол на некоја добра журка да се издувам за последен пат. Кај би сакале да се разбудите утре и со кого?
Во едно мало градче во Нов Зеланд, со старата Јас. Имате недоумица, вашиот бивш партнер кој ве повредил до најниско ниво, се променил во личност каква што секогаш сте замислувале и сакале да биде и ве бара назад, додека од друга страна, моментално сте со стабилна личност која знае кого сака и љубовта е обострана, но не го/ја гледате принцот/принцезата на белиот коњ во него/неа. Со кого ли ќе одлучете да бидете?
Сам. Ако се двоумам меѓу две личности значи ни едната не ја сакам доволно. Имаш право да укинеш било кој еден закон во државата. Кој закон ќе го избришеш?