Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хипотетички ситуации

Дискусија во 'Форумски игри' започната од RainBow, 12 мај 2010.

1. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Па никако, ќе и речам ок тогаш пишете ми неоправдан! :D

Седите со друштвото на дечкото, пред тоа тој многу мило се однесува со тебе, те бакнува, те држи за рака, зборува за тебе, те фали пред друштвото и слично, но по некое време седнуваат на вашата маса уште неколку девојки кои му се другарки а истовремено и добри другарки на неговата бивша, и тој тотално оладува спрема, дури се остава впечаток дека не сте ништо повеќе од другари. Каква ќе биде твојата реакција?

2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.444
    Допаѓања:
    91.757
    Ќе се јавам на било кој другар, ќе речам еве чекај ме доаѓам одма и ќе си отидам.

Ти се јавува дечко ти дека е на факултет, а ти му кажуваш дека ќе седиш дома. Но ти се јавуваат тебе дека мораш да одиш, му вртиш не ти крева. Од автобус го гледаш него како се шета со некоја девојка и ја прегрнува. Му вртиш повторно не ти крева. Автобусот застанува точно пред него. Што ќе направиш?

3. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Ќе му се појавам пред очи, ќе го смрзнам, и ќе му речам љубоввв па каде се шеткаш ти завршија предавањата и ќе го залапам, у случај да не му е сестра или братучедка или блиска другарка, а ако му е друга жртва девојката ќе знае со какво ѓубре има работа :D

Му имаш кажано на дечкото дека некој колега од факултет/работа ти се пушта и дека многу му се допаѓаш и го зезате повремено го попалувате, но по некој ден тој те гледа седната со него на кафе и е лут до максимум, што ќе направиш?

4. violinistka

violinistka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2010
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    152
    Ништо ќе му кажам дека намерно сум му го направила тоа да видам како ќе изреагира,дека колегата не ми се пуштал,онака само сме биле на кафе :D

Што ќе направиш ако ги видиш дечко ти и другарка ти заедно прегрнати?

5. RedRose97

RedRose97 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    159
    Ќе им пријдам и ќе ги поздравам. Ако нешто се случува ќе знам по изразот. :)
    Братот на вашиот дечко флертува со вас и ви предложува да одите со него без да раскинете со брат му. А и тој има девојка. Како ќе реагирате и што ќе направите? :?:

6. mila-vanila

mila-vanila Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    9
    Хмммм... :?: секако дека нема да направам нешто со брат му,па и колку да ми се свиѓа. :^) Можеби е местенка само, да видат каква сум... Ако почне да ги преминува границите ќе морам све да кажам на дечкото мој(неговиот брат)... А, сега па си замислувам, што ако би се развила невидена хемија меѓу нас двајца(меѓу мене и брат му) и да паднеме во искушение... :x

Убав пар сте и двајцата,згодни,млади, екстра пар сте :!: Се сакате многу...Но тој е толку популарен на фб што секој ден му гледате на профилот секси песнички залепено, провокативни постови и коментари од неколку девојки,кои се стварно секс-бомби...И што е најтрагично тој им враќа на тоа и покрај тоа што тебе ти смета и ти вика дека си слатка кога си љубоморна и не треба да се плашиш од тоа што го гледаш, туку од тоа што не можеш да го видиш(демек има поопасни од нив,кои во сенка го напаѓаат..) А неговата приватност на ФБ не е заштитена и сите твои блиски тоа го читаат кај него на ѕид и ти се потсмеваат...

7. RedRose97

RedRose97 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    159
    Ќе го седнам и убаво ќе разговарам и не го примам тој одговор пак.
    Последен час на факултет. После тоа веднаш треба да одите на интервју. Но вашето пенкало се расипува и целата сте покриена со мастило. Немате време да отиде до дома а неможете да го одложите интервјуто. Како ќе реагирате и што би направиле?

8. mila-vanila

mila-vanila Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    9
    Ако тоа интервју е неодложно и многу важно, ќе земам облека од некоја колешка од факултет, а ќе и ја дадам мојата исфлекана облека...Ако се противи со сила ќе ја соблечам ако треба :D

Одиш ненајавена кај дечко ти дома и ти отвора полугол,а внатре затемнето и на масата две чаши од вино и на едната траги од црвен кармин... :lol:

9. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Ќе внатре и ќе му нашравам лом! Се ќе му искршам и ќе си отидам, нема сомневање дека е со некоја друга, сигурно со мајка му не го прави тоа :devil:

Влегуваш во такси, некое пропаднато а шоферот мањак, му кажуваш адреса а тој те носи во друг правец ти вика дека ќе те носи кај другарче на журка. Како ќе се спасиш?

10. butterfly.mimi

butterfly.mimi Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    103
    Прво ќе му речем дека сум тешко болна и дека ако не ме однеси на мојата локација ќе повраќам цело време. Ако ова не пали ќе се јавам на 192, ќе ко скрашам џамот и ќе викам ...

Патуваш со воз, во купето си сама. Часот е 3 по полноќ. Во купето влегуваат 4 мажи тој што седи до тебе почнува да те замара, да те гушка, да те гали, да ти поставува непристојни прашања... Успеваш некако да излезеш од купе седнуваш во друго и Ок се е во ред стигнуваш во градот. дечкиве те пратат на секој чекор, те пресретнуваат... телефонот ти е празен, полициската станица не знаеш каде е. и што ќе правиш?

11. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.444
    Допаѓања:
    91.757
    Ќе влезам во првата пекара :D и таму ќе побарам помош.

Одиш на испит. Почнуваш со пишување, кога до тебе застанува професорот. Се наведнува и зема од доле ливче на кое ги има одговорите од тестот. Ливчето не е твое, но тој збеснува. Како ќе се извадиш?

12. RedRose97

RedRose97 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    159
    Па убаво ќе му кажам дека ракописот не е ист и дека не е мое, а ако не успее ќе се жалам.
    Одиш по улицата и ја сретнуваш симпатијата со неговите другари. Ја гледаш и се насмевнуваш кога наеднаш налетуваш на бандера и паѓаш. :D Како ќе се извадиш? :)

13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Ќе глумам lady in trouble :D :D Дек наеднаш ми се свртело, дека ми е многу лошо... ќе ги подуплашам малце, па и до болница ќе ја дотерам работата :D :D :D

Ви се свиѓа комшијата, ама не тој до вас, туку една куќа потака. Кај вас позади во дворот имате едно борче така поголемо и една вечер ви текнува да се качите на боров да го шпиунирате комшијава. Арно ама, уличната светилка ве обденува и комшијата ве затекнува во вашата шпиунажа. Чаре? :lol:

14. RedRose97

RedRose97 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    159
    Сите знаат дека се плашам од кучиња иако мислам дека се убави миленичиња. Во краен случај ќе почнам да викам дека некое куче ме избркало на дрвото и дека незнам како да се симнам. Инаку тешко дека ќе успеам да се качам најпрво. :D
    Влегувате на училиште. Вашата училница е на најгорниот кат. Кога наеднаш се слизнувате и паѓате вашата торба се отвара и мобилниот и паричникот паѓаат од работ на скалите. Што сега? :o

15. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.258
    Па ќе пробам набрзина да се снајдам...ќе станам што е можно побрзо ќе земам паричникот и телефонот, и ќе гледам никој да не ме забележи, и ќе се правам како ништо да не било. :wasntme: ;)

Одите по улица, и ја здогледувате личноста која што ви се допаѓа,на спротивната страна, но од друга страна се појавува некоја личност која што е заљубена во вас, и наеднаш ви се фрла во прегратки...а сето тоа го гледа оној што го сакате...како ќе се извадите?

16. sweetyears

sweetyears Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    45
    Ке му правам муабет и ке го гушнам ама се тоа другарски колку да примети симпатијата дека не е ништо озбиилно

Се караш со дечкото и несвесно го фрлаш од тараса.Што ке направиш? :tmi:

17. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Ќе трчам долу за да го фатам. :lol:

Имаш другарка за која правиш се за да биде среќна. Успева во животот и почнува да те множи со нула. Што би направила?

18. nate.k

nate.k Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    8
    Ke i raskazam se za toa kako sum pravela se za nea i sega taa ne me ni poglednuva.Ako e uspee ke ja natepam ke ja prepcuvam i ke si otidam..

Ako (da ne dade gospod) doznavate deka imate rak i deka naskoro ke zaspiete vo vecen son...Sto bi napravile.Koi bi bile vasite posledni zelbi??

19. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Прво - ќе се обидам на секој можен начин да се излечам. Ако не успеам: најважно од се - НЕМА ДА УМРАМ ДЕВИЦА!!! :rofl: :rofl: :rofl: (тоа ќе го направам со саканиот :inlove: ) Потоа ќе го прошетам цел свет, ќе ги направам сите оние работи за кои сонувам: банџи скокање, нуркање, сурфање, јавање коњ, скијање, ќе (се научам да) возам авион, ќе скокам од авион со падобран (падобранство), сноубординг, џет скиинг, сурфање на ветар, адреналинско возење со мотор, планинарење по стрмни планини, ќе се плеснам со црнец :$ :$ можеби и со некој згоден кинез. :D Ќе играм стриптиз во некој бар, ќе пеам, ќе играм, ако имам можност ќе глумам некаде (барем во некоја реклама :$ ). Ќе отидам во вселената, ќе го препатувам светот со авион, брод, јахта, автомобил, воз, автобус, подморница, метро и се друго што е можно.... Ќе се изнасликам на сите места во светот. Ќе отидам во црква, ќе се помолам и ќе запалам свеќа. Постојано ќе бидам со саканите, семејството, пријателите, дечкото и се разбира сето ова ќе го правам со нив.

Што ако дознаете дека сте се родиле како машко (за машките женско) т.е. спротивниот пол од оној што сега сте и дека вашите родители не сакале така па ве претвориле во женско/машко? :D

20. crnokosata

crnokosata Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    124
    камо срека да било така :D ми направиле услуга,во никој случај не сакам да бидам машко,супер ми е вака :D

што би направиле ако другарка ви ви го превзеде дечкото или сопругот за мажените??