A kako gi cuvate granulite? Jas prv pat dobiv lekovi i nekako mi stoi komplicirano, da gi cuvam daleku od zracenje a vo kukata ima sekade aparati, da ne gi dopiram so gola raka, da ne pusam, da ne koristam mentol pasta.. inaku ne bi deluvale. Jas vnimavam ama mislam tolku epten nema da mozam, ve molam za vase mislenje, fala.
Хомеопатија ти се глупости во боја....за ништо не помага не си го мами умот Не знам како тоа уште не е забрането со закон !!!!!
Искуство со хомеопат за хронична уртикарија? За дете се работи… се друго сме пробале и испитале, и во странство.
Здраво на сите. Имам прашање за маж ми кој нагло ги остави цигарите пред 2 год и по неколку месеци почна да кива и носот да му тече, особено насабајле. Испита крв за алергии и тестот ме покажа дека е алергичен на нешто. Неодамна некој пријател доктор му кажал дека најверојатно го исфрла никотинот од организмот, па затоа и ваква реакција. Помислуваме и да не требало да ги намали па да ги откаже за да не е некој шок на организмот… На интернет нема некои релевантни истражувања за ова и лек, па ме интересира што може да се прави околу овој проблем.