1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хомосексуалност

Дискусија во 'Врски' започната од Boyfromtown, 27 март 2010.

1. AAKG

AAKG Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2019
    Пораки:
    1.148
    Допаѓања:
    1.350
    Абе кој ќе му дозволи да посвојат дете шо зборате. Само пишат по портали а ништо од вистина. Бев германиа и немаат право да посвојуват деца а нашите овде тврдат дека можи.

На www123 и Lilkaa им се допаѓа ова.
  2. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.136
    Допаѓања:
    161.547
    Па со вакви размислувања треба луд да е некој отворено да е геј пред тебе. :D

На skizze, crimson, CameliaMiller и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.556
    Допаѓања:
    38.576
    Фала Богу па постои гугл https://en.m.wikipedia.org/wiki/Same-sex_adoption_in_Europe

На skizze, Lianna Anna, crimson и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.810
    Допаѓања:
    23.315
    Во Словенија, екс ју држава, можат да се посвојуваат деца, не па во Германија. :D

На crimson, CameliaMiller и Selena01 им се допаѓа ова.
  5. AAKG

AAKG Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2019
    Пораки:
    1.148
    Допаѓања:
    1.350
    Остај гугл шо то пиши. Живеев во берлин до пред 4 месеци и немаат право да посвојуваат деца. Имаја протест ради то и така дознавме дека имаат проблем. Шо мапраја незнам. За Словениа незнам мада словениа е подамбетер од Бугарите така да ништо не е чудно.

6. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.683
    Допаѓања:
    265.980
    Имам супер решение, не само за гадни педеришта него и за тие со деколтиња, цицки, шодае.

Сврти го погледот на друга страна. Можеш, нема да ти се налути никој.

На Srckata28 и violetblue им се допаѓа ова.
  7. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.556
    Допаѓања:
    38.576
    Ок значи Германија ги лажира официјалните информации. :drunk:

На sweet-cherry, staycalm и CameliaMiller им се допаѓа ова.
  8. www123

www123 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2023
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    126
    vidi kako da ti objasnam deka nekoja oblekja e samo za scena a ne za ulica,
    razbiras?

Последна измена: 12 февруари 2024
    На KateKane му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Selena01

Selena01 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2020
    Пораки:
    1.799
    Допаѓања:
    7.049
    Види конкретно за облеката, има многу луѓе што се облекуваат како што не треба, па не се ЛГБТ. Сликите од чудната облека сметај се ставени како психолошки трик. Секој пат најлошото се слика. А ај да сврти човек круг низ град па што се не ќе види.

10. www123

www123 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2023
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    126
    jas napisav komentar tokmu za ova oblekata deka moze da se prilagodi ,me mrzi sega pak da pisuvam ama taa mi se nagledala nesto pa mi go izbrisa bez pricina
    aj so nekoi e dzabe da razmenis mislenje tie najumni se se znaat samo tie vo pravo se
    i da glupo e da ne smeam da repliciram na sekoja clenka posebno tuku da cekam nekoj drug nesto da pisel

11. Selena01

Selena01 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2020
    Пораки:
    1.799
    Допаѓања:
    7.049
    Облеката може да се прилагоди независно од сексуална ориентација. Кога омразата нема на што да се насочи се бара влакно во јајце. А никој не гледа полуголи мањаци, луѓе-социопати ама битно во одело?
    Во голема мера се слика и се поставува најлошото на интернет

12. www123

www123 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2023
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    126
    ne ne jas pisav komentar koj mi go izbrisaa pojma nemam zosto
    pisav za onie mazi koi sakaat da nosat zenska obleka ,kako sto pantolonite bile porano samomaska obleka taka za niv moze pr fustan da se prilagodi na maska figura vo taa smisla i nikoj ne bi gi ismeval, , moze i da lakira nokti, sredi vegi, stavi pudra , maskara no senki i karmin e veke premnogu
    a za onie sto se gej jas mislam deka imaat getska mutacija ili greska no zaradi golemiot broj a i nemaat mentalni bolesti normalno funkcionirat i pridonesuvaat za opstestvoto tuku samo seksualnosta im e ne vo red , resile da prifatat deka e normalno a ne e
    i ne e ova omraza ne sum luda bolen covek da ismevam no da se ligavat vo javnost vozrasni ne e ubavo i da ne preteruvaat, doma neka pravat sto sakaat

13. EmporioIvankov

EmporioIvankov Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2023
    Пораки:
    493
    Допаѓања:
    1.162
    А кој одредува која облека е машка а која облека е женска? Општеството и општествените норми така? Па во Европа првите што носеле потпетици биле мажите, ене го Луис 14-ти од Франција лол.

Сосема е ист муабетот и за шмикната, и шминката првовремено е направена за мажите/жените од високите oпштествени класи. Па ене ги за пример Американските претседатели, Џорџ Вашингтон носел и кармин и пудрена перика...

На skizze, BlackNight, Angie1432 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. www123

www123 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2023
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    126
    pa opstestvoto da, i nosele suknjicinja i helanki mazi niz istorijata, pa i onie od arapskite zemji dolgi kosuli recisi pa ko fustan no nikoj ne gi ismeva i zatoa bar denesmoze da se prilagodi i nikoj ne bi gi ismeval
    @Аргентина * pa vo red no toa pokazuva samo vasata licemernost, mislis im pomagate sto mesto ako nesto se prilagodi kon niv e smesno ili pogresno izgleda vam vi e poubavo da bidat ismevani a tuka se licemerite za nekoi prava
    ajde bre ne sum 5 god da me pravis budala

15. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    9.208
    Ismevanjeto e znak na nevospitanost i nezrelost vo kombinacija. Treba da se zalagate protiv ismejuvanje, a ne protiv sloboda na izbor. Shto se odnesuva do oblekata I izgledot, (vozrasen) chovek sam procenuva i odluchuva shto saka da nosi, dali da se shminka, kako da se nashminka itn.
    Luj.

16. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    15.791
    Допаѓања:
    48.298
    Ја ништо не сфатив :wasntme:
    Ај превод некој :D

17. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    9.208
    Pluka po lugje so poinakva seksualna opredelba od nejzinata, gi smeta za abnormalni i posle se zhali deka bila diskriminirana na forumot, kako taka da ne se pokoruvaat site na nejzinoto mislenje.

На staycalm и Feminka22 им се допаѓа ова.
  18. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.810
    Допаѓања:
    23.315
    Јас не знам како некои од вас не се слушате што зборувате, чиста егоцентричност и дрскост е да сакате другите да се понашаат како вие што сакате, некој за ВАС да ја прилагодува облеката, боже сачувај.

Јас прифаќам дека вие имате право на мислење, дури и на глас доколку пример се гласа за истополови бракови и слично и никој не може да ви го одземе правото да бидете против нешто, ама скроз е надвор од логика да барате светот да ви се вам прилагоди. Мажот мора да изгледа така, не може да се сакаат две жени, не може другите да одат разголени, "МЕНЕ ми е гадно ако видам тоа и тоа на улица". И што ако ти е гадно? Терај си ја својата работа, опкружи се со луѓе кои тебе ти одговараат и тоа е тоа. Не е воопшто тешко, затоа што јас самата ретко среќавам луѓе како вас, за мене не постоите.

На skizze, CameliaMiller, KateKane и 2 други им се допаѓа ова.
  19. www123

www123 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2023
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    126
    mozebi treba da gledas napred a ne nazad, na revii ( dodusa visoka moda e no moze da iskopiraat prilagodat za sekoj den ) veke ima sukni, fustani pantaloni i se zenstveno no sepak prilagodeni za masko telo , toa sto go napisav ne e egocentricnost i prilagoduvanje kon mene tuku tie da se cuvstvuvaat poudobno i da ne gi ismevaat, e sega ako se mazohisti togas problemot ne e moj
    a komu mu e gajle sto za tebe ne postoime takvite ko jas?

20. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.810
    Допаѓања:
    23.315
    Не те ни разбирам што пишуваш.

Па не треба да ти е гајле. Само кажувам дека можеш да си опкружен со работи кои тебе ти одговараат, така никој нема да ти смета.

На CameliaMiller, Angie1432 и Feminka22 им се допаѓа ова.