Толку многу ,,гејеви" познаваш, дури и вкусот им го знаеш дека баш по овакви мажи трчаат. Мора да си некоја ептен геј френдли особа. Моите геј пријатели, а и јас, сме со пософистициран вкус.
Neznam dali treba da pisuvam na ovaa tema no ne najdov druga slicna za da pisuvam no sakam pred se da se iskazam I da ja pokazam iskrenosta I vistinata so napravila edna moja gej drugarka, I sega koga mi gledala vo profil koga videla gay raboti so sum gi lajkuvala I so gi lajkuvala ona(namerno gi lajknav za da vidi ona) ona vednas gi unfollowirala tie raboti I duri gay prijateli izbrisala za da ne ja razotkrijam deka e homoseksualka I toj klipot so pee so taa neli go trgnala, znaci ona izgleda ide so taa. Dobro mi velea deka ona da bi sakala nesto odma bi pocnala ne bi cekala. Od druga strana ona doznala za mene na nekoj nacin deka ja sum gay.
Здраво дечки, се дружиме со другар веке 1 година за прв пат се запознавме на предавање во амф почнавме да излегуваме со дечкото на кафе и слично нема ништо мегу нас не ни имало, но односот негов кон мене е чуден кога излегуваме постојано ме гледа во очи долго време доколку не го тргнам погледот јас не го трга сам, на неколку наврати ми има кажано колку сум убав и слично неколку пати има кажано како е подобро да си фатиме дечко отколку женска, за роденден ми купи скап подарок секој ден пишуваме цел ден доколку ме нема се лути никогаш досега ваков другар сум немал што мислите дали има некакви чуства кон мене или грешам душа?
100% има чувства спрема тебе. Дечкото е геј според ова што го напиша или во најмала рака бисексуалец. Каков е тој другар што погледот не го трга од тебе, изјави од типот убав си, па скапи подароци, пишување по цел ден па уште и лутење ако те нема. Што се вика во случајов и слеп да си ќе приметиш дека сака нешто повеќе од другарство и гледа да те заведе.
Pa bi trebalo da ima kako te pravi ova da se osekjash?? A zosto tolku i e strav od faktot deka ti ja dozna ako znae samata deka i ti si gej
Ne saka da ja doznam deka e gej a ustvari ja ja doznav I Imam dokazi za nejze, I ona doznala za mene deka sum gej.
Денеска, 17 мај се одбележува Меѓународниот ден за борба против хомофобијата, бифобијата и трансфобијата, (IDAHOBIT), кој претставува симбол на отпорот и солидарноста на лицата кои отстапуваат од хетеронормативноста којашто инхерентно се припишува кон секој/а поединец/поединка во општеството без разлика на степенот на неговата свесност и развој.
Излегов после 3 месеци од кармичка врска. За жал се доверив на другар кој излегол од врска после 14 години. Дојде во Скопје да се запознае со мојот. и млаку да го "подбере". Преспал кај него, се договориле без да знам. Две ноќи поминаа заедно, седеле до сабајле. Втората вечер се смувале, а уште со мене не го расчистил односот. И сега официјално немаме контакт веќе 2 недели. За жал врските ми се претежно кармички. А не знам каде да најдам сериозни луѓе, за жал само преостануваат тие апликации.
Ц,ц,ц... Колку само не поднесувам вакви геј-испади кои, за жал, се повеќе од чести. Дошол за да се запознае со твојот и да го подбере, па на крај се смувале, бе! Која идиотштина, која животинска потреба! Страшно! Нити тој ти бил добар партнер, ниту оној-добар другар. Да ги избришеш од живот!
Nema poloso od toa da se druzis aktivno so drugarka koja znaes deka e homoseksualka (Kako mene) i da ne ti bide vozvratena ljubov.
Созреваме, не знам баш. Може се разочаруваме. Друга ми беше поентата. Такви се 99% од геј луѓето и точно тоа ги таргетира како чудаци. Секој со секого. Како во дивината животните.