Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хомосексуалност

Дискусија во 'Врски' започната од Boyfromtown, 27 март 2010.

1. lonelyheartsclub

lonelyheartsclub Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2015
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    52
    Светот е пренаселен, така што на никого не би му штетило луѓето да не се размножуваат толку многу, а хомосексуалците инаку имаат начини да се размножуваат.

На Lolo5, Sanjichka007, Filiposka и 2 други им се допаѓа ова.
  2. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.589
    Допаѓања:
    43.114
    Не може сите да станат геј тоа не се станува таков се раѓаш...не е загрозен светот од тоа што некој дел од популацијата е хомо, исто било уште на почетокот на времињата само што луѓето се прекривале. Светот ќе исчезне оти има луѓе кои решиле да се убиваат ради религија, боја на кожа и националност.

На Lolo5, nati44, Sanjichka007 и 14 други им се допаѓа ова.
  3. Иван404

Иван404 Активен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2016
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    123
    Едноставно сакам подобра иднина не само за моите деца туку и за другите, до кога со овие банални работи, немам против ништо, нека се затворат у соба и нека вршат работа тоа не им се мешам, ама зошто на улица ?? или да бараат деца да посвојуваат?? зошто... Кога се работи за нешто што не е нормално се ке спомнувам ако треба...

4. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.080
    Се сложувам до некаде,

На Иван404 и 1209 им се допаѓа ова.
  5. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Wtf? Нема цел свет да стане геј само затоа што постоеле. И сега има и вештачко размножување. И да не зборам за преголемата популација што почна да ја уништува земјава... Не знам како можеш на толку животински (ма да и изразов не е на место пошо има и животни што се геј-упс, чекај нели геј не беше природно? :o) начин да размислуваш, да гледаш само на размножување игнорирајќи ги светските проблеми. Божем не се доволни невините деца што страдаат, па ни требаат уште.

На Lolo5, Ketchup, Lella и 6 други им се допаѓа ова.
  6. Аliсe

Аliсe Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2015
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    6.979
    А што мислите,како би му било полошо на едно дете-да гледа насилство и карање дома,или да има двајца старатели од ист пол?
    И кога си видел двајца гејови да вршат работа на улица?

На Lolo5, Sanjichka007, Filiposka и 6 други им се допаѓа ова.
  7. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.962
    Допаѓања:
    90.270
    Неможеш ти да одлучиш место твоето дете и некои други , таквото нешто не е одлука која треба да се донесе и да се реши и да се промени се ... Живееме во време каде што секој има право на свое мислење и секој одлучува за својот живот, што ако утре друг ден твоето дете е геј ? Ќе бидеш лош родител ? Ќе се откажеш од него и ќе го фрлиш на улица ?
    Извини ама јас мислам дека со тебе нешто не е во ред штом така судиш,затоа што луѓето треба да се сакаат и почитуваат без разлика на нивната сексуална ориентација затоа што секој е човек пред се . Но за жал секогаш ќе има луѓе кои тоа нема да можат да го разберат и сватат,да ги подржат таквите луѓе и да ги гледаат како нормални,заради таквите размислувања најчесто се напаѓа и малтеретира хомо популацијата.

8. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.589
    Допаѓања:
    43.114
    Добро бе како да ти кажеме дека не се станува геј ако гледаш двајца луѓе од ист пол какп на улица се држат за рака. Тоа е вродено, ете јас ќе си се дадам за пример никогаш во моја близина не сум имала хомо луѓе, но мене во иста мера ме привлекуваат и мажи и жени, значи тотално не одбивам да кажам дека некогаш може ќе бидам заљубена и во жена. Мене ме привлекуваат луѓето и нивната страст за животот, карактер и душа, не ме интересира што пол е значи буквално. Ете од каде ајде кажи ми кај мене оваа појава? Необразована сум и луда, така?

На Lolo5, Sanjichka007, Ketchup и 7 други им се допаѓа ова.
  9. lonelyheartsclub

lonelyheartsclub Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2015
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    52
    Исто и мене многу ме нервира кога ке видам дечко и девојка се бакнуваат на улица... Мислам, мали деца гледаат, каков е тој пример

На Lolo5 и Petar80 им се допаѓа ова.
  10. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.080
    Ако почнеме со
    разглобување на
    сеопфатност околу светски
    размери има милиони
    причини и полоши работи
    ако се смета за нешто за лошо сексуалната ориентација. Јас произнесов мој став и гледиште објективно и искрено не би навлегува повеќе и не би се впуштал во дискусија

11. Иван404

Иван404 Активен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2016
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    123
    Да точно, ќе го фрлам на улица ако е геј, ќе се откажам од него.. Ама најпрво не би дозволил да стане геј... Инаку мене со ќотек ме воспитаа и ништо не ми фали, што е најбитно не сум геј, пу пу скраја било..

12. Papillon.Papi

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Би сакала да ти го видам изразот на лицето ако твоето дете ти каже дека е геј. :lol: Првата реченица ќе ти биде „ПА ЈАС НЕ ТЕ ВОСПИТАВ ВАКА!!!“:rofl:

На Lolo5, Filiposka, Ketchup и 9 други им се допаѓа ова.
  13. Иван404

Иван404 Активен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2016
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    123
    Господ Адам и Ева ги створил а не Адам и Стив или Ива и Ева...

14. Papillon.Papi

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Секако дека има. Туѓата сексуална ориентација не е твој проблем ниту мој, затоа и немаш право да се буниш и да плукаш по нив.

На Lolo5, Filiposka, eloves и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Capricorn96

Capricorn96 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    408
    Јас сум една од оние кои си гледаат дома а не кај комшиите, па воопшто не размислувам за другите. Кој е геј, кој не е дали е стварно тоа моја работа? Ми менува нешто? НЕ! Зошто би ги мразела, мислам глупаво е. Секој за себе, во туѓи животи не се мешам. Верувам дека е тешко да се отвориш за таква работа, посебно кај нас оти таков е менталитетот само не ги разбирам родителите кои си ги отфрлаат децата поради тоа кога обврска на секој родител е да го сака и прифати своето дете такво какво што е па и цел свет нека е против.

На Lolo5, Filiposka, Victorian и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.589
    Допаѓања:
    43.114
    Види стварно ќотек бил лекот. Знаете што џабе пробаме да докажеме нешто на човек кој има толку закоравени мислења. Ако мисли дека подобар човек е со тоа што ќе исфрли дете на улица, мислам што има тука да се дискутира понатаму.

17. Papillon.Papi

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Од кај си толку сигурен дека тој постоел воопшто?:*

На Lolo5, Bender Rodriguez и lonelyheartsclub им се допаѓа ова.
  18. Иван404

Иван404 Активен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2016
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    123
    Па еве богами незнам зашто прадедоми,дедоми,таткоми,јас никој од нас не е геј... Ама беља кога ќе направев јас стапот или каишот играше не мацо цуцо..

19. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.080
    Прво не се побунив кажав мој став мислам дека тоа го појаснив а исто така и не плукав по ништо.

20. Иван404

Иван404 Активен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2016
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    123
    Верувам не сум сигурен...