Не воопшто не ме лупна сонцето во главата. Само немате толкав капацитет за да го разберете мојот сарказам. Да појаснам, Вие тврдите дека светот ќе е подобро месето за живеење да нема геј популација и да се образоваат децата дека тоа не е нормално. Јас велам дека порадо би живеела во свет кој преовладува геј популација отколку вашите "нормални" религиозни фанатици, кои се раснети во околина и според религија во која да се биде геј е најголем грев и затоа прераснале во нормални. Жив пример се младите еве кои како гром од ведро небо одат да се борат во име на радикалистите, а раснети се во околина и дом каде никогаш не биле воздигнувани. Што значи без разлика каде и да растеш што и да гледаш во околината ништо нема да ти влијае ако ти си решен да правиш или да не правиш нешто. И не мешам баби и жаби само муабетот ми беше дека светот е заебан ради други ствари, а не ради геј браковите. Па сега кој како сака. А Иван тебе би ти направила една анализа психолошка оти точно јасно ми е каков човек си, ако не те опишам 99% па ете, оти таквите како тебе на километар се познаваат.
Се движат меѓу луѓе, некои можеби имаат посвоени деца, неможи да знаеме. Има многу луѓе со болести шо одбиваат да примат терапија или да се оперираат. И главно, има многу хетеросексуални луѓе кои го прават сосем истото ама од сосем различни причини. Ако сметаш ти дека хомосексуалноста е болест, тогаш тие луѓе имаат мака, не е така логично? Или испуштам нешто?
Како би живеела во свет кај што преовладува геј популација кажи ме интересира ?? Некој друг деца ке праи за вас... Абе таквите гадосии никогаш не биле прифатени целосно и нема да бидат... Ако биле нормални одамна ќе биле прифатени од светот..
Vistina e deka bog sozdal mazi I zeni da bidat parovi I da se mnozime. Ama be aj ostajte gi lugeto da si praat kako sakaat,sekoj ima pravo na zivot . Izbral/a gej/lezbi da bide neka bide I za niv ima lek.
Тие самите не признаваат дека се болни, напротив тие бараат и деца да посвојувале и што уште не, ги гледаш на парадине демек поспособни од нормален човек, а он сиромашките не знаат аналниот отвор за што му служи...
На тоа и се посветив, да спречам ширење на модерен фашизам, имам во други теми пишувано дека сум доброволец во Украина, да не пишувам на какви случки сум сведок, од силувања до убиства на деца и што уште не, ама не би го пишувал тоа во темава, осудувам се што е нечовечки...
Конкретно зборуваш за хомосексуалци од машкиот пол. Хм. Јас познавам многу здрави парови кои се хетеросексуални и кои имаат анален секс. Не велам дека е лошо или гнасно, индивидуално е, ама ете ако е гнасно према тебе има и хетеросексуални парови кои го практикуваат ова. Пријателски совет, почни од тие кои држат пушка и пиштол кон невини, кон силувачи, пружи рака на жртви. После залагај се за нечин приватен живот (само во тој случај ќе бидиш - и си - исто како оној кој држи пушка и/ли пиштол кон невини).
Епа нечовечки е и да им судиш на другите по тоа како си го живеат животот. Оти човечноста се гледа по емпатијата, а емпатичен човек секогаш се става во кожата на другите луѓе, затоа облечи туѓи чевли па тогаш зборо дали нешто е нормално или не. Немам коментар веќе за тебе, ти си закоравен со тоа мислење и јасно ми е дека нема да се смени. Жално е што не се еден и двајца и што мислите дека можете да им судите на луѓето врз некој основ безралика каков.
Да си војник ќе разбереш се, јас сум најгрешниот човек на земјава кој одзема туѓи животи и се помириво со тоа, ама тоа го правам за да спречам загуба на илјадници животи на деца и невини луѓи, силувања и ненам уште какви нехумани чуда..
Не ме сфати, не реков ништо за твојата професија. Зборав за оние од другата страна кои држат пушка против невини. Велам ти се, а и треба да ти се приоритет, не? А не некој кој невино си живеј живот. Судење некој е пушка против невин само по себе. @Иван404
@Иван404 Како што прочитав, можеш татко да ми бидеш. Еве јас ти велам, попрво би сакала родители да ми бидат двајца татковци, отколку некој таков закоравен како тебе, кој би бил спремен да ме фрли на улица поради нешто што јас не сум го избрала. И за сите други кои мислат дека децата на хомосексуалците би живееле во ,,нездрава" средина, таа средина сигурно ќе е поздрава од средината во која живеат децата на дотичниов лик. За тоа дека ќе биле исмејувани од другите деца, еве што децата навистина мислат за тоа: А за и кај нас да биде така, сите вие што сте загрижени за децата на хомосексуалците не ќе беше лошо вие вашите деца да ги воспитате да не ги исмејуваат. Пак ќе речам, попрво би живеела со геј родители, отколку со хомофоби.
После немојте уште еднаш да прочитам на форумот, таму по теми за влакнести мажи, дека депилација било геј