Хомосексуалност

Discussion in 'Врски' started by Boyfromtown, Mar 27, 2010.

1. 1209

1209 Форумски идол

Не воопшто не ме лупна сонцето во главата. Само немате толкав капацитет за да го разберете мојот сарказам. Да појаснам, Вие тврдите дека светот ќе е подобро месето за живеење да нема геј популација и да се образоваат децата дека тоа не е нормално. Јас велам дека порадо би живеела во свет кој преовладува геј популација отколку вашите "нормални" религиозни фанатици, кои се раснети во околина и според религија во која да се биде геј е најголем грев и затоа прераснале во нормални. Жив пример се младите еве кои како гром од ведро небо одат да се борат во име на радикалистите, а раснети се во околина и дом каде никогаш не биле воздигнувани. Што значи без разлика каде и да растеш што и да гледаш во околината ништо нема да ти влијае ако ти си решен да правиш или да не правиш нешто. И не мешам баби и жаби само муабетот ми беше дека светот е заебан ради други ствари, а не ради геј браковите. Па сега кој како сака. А Иван тебе би ти направила една анализа психолошка оти точно јасно ми е каков човек си, ако не те опишам 99% па ете, оти таквите како тебе на километар се познаваат.

2. theowndemon

theowndemon расипана играчка Staff Member

Се движат меѓу луѓе, некои можеби имаат посвоени деца, неможи да знаеме.
    Има многу луѓе со болести шо одбиваат да примат терапија или да се оперираат.
    И главно, има многу хетеросексуални луѓе кои го прават сосем истото ама од сосем различни причини. Ако сметаш ти дека хомосексуалноста е болест, тогаш тие луѓе имаат мака, не е така логично? Или испуштам нешто?

Lolo5 likes this.
  3. Иван404

Иван404 Активен член

Како би живеела во свет кај што преовладува геј популација кажи ме интересира ?? Некој друг деца ке праи за вас... Абе таквите гадосии никогаш не биле прифатени целосно и нема да бидат... Ако биле нормални одамна ќе биле прифатени од светот..

4. 1209

1209 Форумски идол

А ти кажи ми дали порадо ќе гледаш геј паради или деца изрешетени деца на улица и расплакани лица?

Lolo5, Kameo, Gosh and 2 others like this.
  5. westt

westt Истакнат член

Vistina e deka bog sozdal mazi I zeni da bidat parovi I da se mnozime. Ama be aj ostajte gi lugeto da si praat kako sakaat,sekoj ima pravo na zivot . Izbral/a gej/lezbi da bide neka bide I za niv ima lek. :) :)

Desi1991k likes this.
  6. Иван404

Иван404 Активен член

Тие самите не признаваат дека се болни, напротив тие бараат и деца да посвојувале и што уште не, ги гледаш на парадине демек поспособни од нормален човек, а он сиромашките не знаат аналниот отвор за што му служи...

anaja1 and westt like this.
  7. westt

westt Истакнат член

(facepalm) :D:D

Sanjichka007, ku4ence and elimkd like this.
  8. Иван404

Иван404 Активен член

На тоа и се посветив, да спречам ширење на модерен фашизам, имам во други теми пишувано дека сум доброволец во Украина, да не пишувам на какви случки сум сведок, од силувања до убиства на деца и што уште не, ама не би го пишувал тоа во темава, осудувам се што е нечовечки...

elimkd likes this.
  9. Иван404

Иван404 Активен член

Извинете за грешките, ајде преведиги твоите коментари на руски па да се изнасмеам и јас...

10. theowndemon

Конкретно зборуваш за хомосексуалци од машкиот пол. Хм. Јас познавам многу здрави парови кои се хетеросексуални и кои имаат анален секс. Не велам дека е лошо или гнасно, индивидуално е, ама ете ако е гнасно према тебе има и хетеросексуални парови кои го практикуваат ова.
    Пријателски совет, почни од тие кои држат пушка и пиштол кон невини, кон силувачи, пружи рака на жртви. После залагај се за нечин приватен живот (само во тој случај ќе бидиш - и си - исто како оној кој држи пушка и/ли пиштол кон невини).

Lolo5, Gosh, MilaP and 1 other person like this.
  11. 1209

1209 Форумски идол

Епа нечовечки е и да им судиш на другите по тоа како си го живеат животот. Оти човечноста се гледа по емпатијата, а емпатичен човек секогаш се става во кожата на другите луѓе, затоа облечи туѓи чевли па тогаш зборо дали нешто е нормално или не. Немам коментар веќе за тебе, ти си закоравен со тоа мислење и јасно ми е дека нема да се смени. Жално е што не се еден и двајца и што мислите дека можете да им судите на луѓето врз некој основ безралика каков.

Lolo5, Gosh, Sanjichka007 and 2 others like this.
  12. Иван404

Иван404 Активен член

Да си војник ќе разбереш се, јас сум најгрешниот човек на земјава кој одзема туѓи животи и се помириво со тоа, ама тоа го правам за да спречам загуба на илјадници животи на деца и невини луѓи, силувања и ненам уште какви нехумани чуда..

anaja1 and theowndemon like this.
  13. theowndemon

Не ме сфати, не реков ништо за твојата професија. Зборав за оние од другата страна кои држат пушка против невини. Велам ти се, а и треба да ти се приоритет, не? А не некој кој невино си живеј живот. Судење некој е пушка против невин само по себе. @Иван404

Lolo5, bombona23 and Иван404 like this.
  14. westt

westt Истакнат член

Samo se nasmeav na komentarot

15. Аliсe

Аliсe Популарен член

Видете ги бе,срцки,што им фали? :l: image.jpg

16. westt

westt Истакнат член

Daska po glava.

Sashko1992 and Иван404 like this.
  17. theowndemon

Нив не му фали, мене ми фали фарбата на синио :o :inlove:

Lolo5, Kameo, sugarlips and 4 others like this.
  18. Lella

Lella Форумски идол

@Иван404 Како што прочитав, можеш татко да ми бидеш. Еве јас ти велам, попрво би сакала родители да ми бидат двајца татковци, отколку некој таков закоравен како тебе, кој би бил спремен да ме фрли на улица поради нешто што јас не сум го избрала.

И за сите други кои мислат дека децата на хомосексуалците би живееле во ,,нездрава" средина, таа средина сигурно ќе е поздрава од средината во која живеат децата на дотичниов лик.
    За тоа дека ќе биле исмејувани од другите деца, еве што децата навистина мислат за тоа:

А за и кај нас да биде така, сите вие што сте загрижени за децата на хомосексуалците не ќе беше лошо вие вашите деца да ги воспитате да не ги исмејуваат.

Пак ќе речам, попрво би живеела со геј родители, отколку со хомофоби.

Lolo5, joy1, Gosh and 7 others like this.
  19. Ketchup

Ketchup

А тебе некоја даска во глава... :wasntme:

Lolo5, joy1, Sanjichka007 and 7 others like this.
  20. sjdgo

sjdgo Форумски идол

После немојте уште еднаш да прочитам на форумот, таму по теми за влакнести мажи, дека депилација било геј :!:

Lolo5 likes this.