Не знам што пишала и не ме занима, ама и луге што се со проблеми репродуктивни забременуваат со ин витро а иначе не би успеале. И сега да им го забраниме оти не е 'природно'?
Епа ем не знаеш што пишала, ем се уфрлуваш, за да направеш друг дека е прост и дека не знае како се прават деца. Многу ми е јасно мене Мене не ми е гајле дали е некој геј или не. Добро е да знаеш што сакаш и што си. Јас не ги оправдувам само оние кои не знаат што се. Што предпладне се мажи, а попладне жени.
Има апсолутно стрејт и апсолутно геј, имам другарка која никогаш машко ја нема привлечено исто и кај машките геј.
Има, ама поретки се. Во просек, низ милениумите, бројот на хомосексуално население се движи меѓу 5%-10%
Zborime za sosema razlicni raboti. Moeto dete ke raste vo normalna I prirodna sredina,kade Majka e majka a tatko e tatko. A toa za Remedika,sistina ti nema vrska so muabetot. Nejse, neka praat so sakaat,neam protiv AMA deca Ne treba da posvojuvaat I toa e moe mislenje koe nema da se smeni .
Nema da prifatam, nema da mi bide seedno, Ali kako i da e ,ke go ucam od malo sto e prirodno a sto ne
Не не, си праиме најнормален муабет сеа, батали сарказам и навреди. Еве најискрено човечки те прашувам. Ситуација што е реалност многу често у Мкд, дете се аутира пред конзервативни родители. Што ќе направиш те прашувам, не како ќе се осеќаш.
Iskreno ti kazuvam, nema da prifatam. Sto saka neka prai, pod moj krov takvi raboti nema da se slucuvaat. Nadvor kade saka neka odi I neka si prai so saka. Ali jas nema da se pomiram so toa.
Aма како да ти објаснам, и автомобилите не се природни, па ги возиме. И кобалт бомба не е природна па ја користат за лечење рак. И мобилен телефон не е пририден, па еве , не зрачи Сакаш да кажеш дека хомосексуалноста е болест? Не мешај со природа. И во животните има хомосексуални, ете тие природни се Тоа дека е болест е побиено одамна.
Mesas babi I zabi Ali okej. Jas nkkade Ne spomnav bolest. Rekov deka Ne e prirodno dvajca luge od ist pol da posvojuvaat dete. Tolku
Значи подобро е хетеро пар да имаат дете што нема да го прифатат онакво какво што е отколку квир пар да имаат дете што неизмерно ќе го сакаат Џабе ти е. Сексуалноста не е нешто што се учи туку е нешто со коешто луѓето се раѓаат.
Истополовите бракови се легализирани во Словенија. Уставниот суд на Словенија ги легализираше истополовите бракови и посвојувањето деца од истополови двојки со пресудата дека законите што ги дефинираат бракот и посвојувањето се дискриминаторски. На националното собрание му дадоа рок од 6 месеци да ги усогласи постоечките закони со оваа одлука.