mozi nz jas sega nemam potreba togas znam cekav 1 mesec skoro vo februari zakazavme za na 15ti mart da pojdam neka si pobara upat
@Meckicja, мене никој не ми кажа за временското ограничување па натенане си отидов во 10 и нешто и ме вратија. Односно, не ме „вратија“ туку ми објаснија дека после 9 и пол вредноста на хормонот се менува па ако сакам реални прецизни резултати ( а сакав) да дојдам наредниот ден во 8 ипол. Ако ме лажеле сестрите горе на клиника, ве лажам и јас вас сега.
Ај ако некој знае да ми објасни. Општата ме испрати кај интернист да ми закаже на ендокринологија за проверка на хормони. Интернистот ме испрати кај матичен гинеколог за истата работа. Матичниот гинеколог ми даде упат за гинекологија во државна да ми вадат крв за испитување хормони (на трет ден од циклус). Исто е на ендокринологија и гинекологија испитувањето? Ме збунија ептен.
Дали испитувањето на хормони се врши на гладно на утро? Треба да проверам хормони на 3 ден од циклус во гинекологија
Девојки, дали некоја од вас има познавање од читање резултати за женски хормони? Ве молам нека ме контактира преку ЛП, итно ми е.
Aj da ve pozdravam i jas i sakam da ve prasam kako da go namalam hormon fsh bidejki vrednosta mi e 17