Jadi suvi smokvi vo maslinovo maslo stavi vnatre vo teglata I maticen mlec I ostavi gi da otstojat 40 dena na temno I jadi po 2 smokvi nautro na gladnk
Земав упат за хормони да испитам на Клиника, и треба на 3 ден добиено да одам. Тоа значи може само да се појавам таму без претходно закажување? Не сум сигурна како оди
Не се закажува. Ќе одиш прво од главен влез на ГАК до шалтер, ќе платиш, па после ќе ти објаснат каде. Низ ходниците лево од шалтерот ќе одиш да те боцнат.
me isplasi rezultatov ,mnogu e pokacen progesteron ,neli ovoj hormon pokazuva dali nastapila ovulacija ne se razbiram sto znaci koga e volku visok..
На кој ден се правени хормониве и зошто ги испитуваше? Имаш недостаток на Витамин Д3, другово горе долу е ок.
Здраво на сите Да ве прашам каква е постапката за испитување хормони, баш сум исплашена бидејќи не знам како оди тоа
За хормони ми треба само упат од матичен и да одам на 3 ден од циклус без закажување? Претпоставувам дека е така оти сигурно нема да знам точно кога ќе добијам.