Здраво, резултатите за хормонски испитувања на Клиничка биохемија, за колку време се готови? Не сум сигурна дали ми рекоа за утре или денес ќе се готови. Благодарам
Да, од матичен. А терапија може и матичен да даде според антибиограмот, ако се предизвикани од бактерии или габички. @94kickey истиот ден најчесто, јави се кај тој упат што ти дал ќе му ги пратат нему, ти не остави твој емаил и тебе да ти ги испратат?
Благодарам, а доколку е од хормонален дисбаланс тогаш гинеколог, ендокринолог или дерматолог дава терапија?
Да, да ти закаже преку мој термин. Ама моментално нема слободни термини ни на клиника, ни во воена, деновиве треба да пуштат, проверувај на мојтермин.мк.
Пролактинот ми е 24, како крајна граница се јавува 25 за мои години. Еднокринологот вика нема потреба од терапија. Сакам да Ве прашам дали некој се соочил со ваква ситуација и како успеавте да го "намалите" на природна база по можност.
Дали може општ матичен да даде упат за проверка на хормони или мора преку матичен гинеколог? Сакам чисто онака да си ги проверам хормоните на клиника