Одамна не сум била искрена према личност што се гледам.Мислам сум била, сум им кажувала отворено како стојат работите. Се случувало да ги излажам ако не ми се искача со нив во моментот.Ама сега колку што сум искрена одамна не сум била. Имам доверба во него и можам се да му кажам, било што макар и за нас двајца да се работи.
Не само искреност туку и отворен кога се работи за врската помеѓу неа и тебе. Најдобро функционира така верувајте, а и ако не е искрена или отворена целосно ќе дознаете/почувствувате кога тогаш.
Mislam deka ima potreba od celosna iskrenost, i za minatoto i za idninata i za sve. Celosna otvorenost na prvo mesto.
У проценти би рекол 95% искреност, тие 5% ќе ги објаснам. На пример мајка ќе рече:Џони ти се свиѓа боранијата што ти ја направив за ручек? Да мамо супер е, поубава боранија неам јадено у живот а у себе си викаш ај греота е да кажам дека не ми се свиѓа, жената се мачела
Some things are better let unsaid Секако не да кријам убиство и работи кои би му иделе нему на штета. Туку некои мои лични работи како сед стаф, што биле претходно, а сега не би му направиле разлика, како што не ми прават ни мене. Јас лично не сакам да се присетувам, а не па со друг да зборувам за тоа Не сум за 100% искреност, туку 90% Исто зборување за бивши- биг ноу. 100% искреност само со милениците се разбира