Малку е непристојно да стојат лични податоци….сокриј го барем тоа и можеш со неа да одиш кај гинекологот. Јас се усрамив од навредиве и сликање на целосен резулатат.
Незнам што е непријатно тука,јас барам помош и мислење,а вие како сте си го протолкувале тоа си е ваше.Ако ви е непријатно,што тогаш коментирате,ниту матичен број се гледа,ниту ништо.
Со објавување име и презиме на свекрва ти и при тоа ја нарекуваш припроста. Не можам да не искоментирам на вакво нешто,се претерува со се. Кој е припрост во случајов? Жалосно…
Божеее,баш заради тоа што е припроста и е од село,не разбира што и се случува.Ако незнаеш да помогнеш,не коментирај без потреба
Па помогни и ти, ако за тебе е припроста, биди ти попроширена и однеси ја на гинеколог да ви објасни, пошо очигледно е дека и ти не разбираш што пишува на наодот. Неможеш да се потпираш на мислење на лаици, јас би ти дала совет да ја однесеш на специјалист зошто жената има циста на ехото. Понатаму ќе ти образложи специјалистот што да направите. Секое добро.
Ти џабе си од град… како се изразуваш свака част,покрај тоа што сликаш ехо јајници со лични податоци и бараш тука мислење стручно. Добра ноќ