За сите што правеле лапораскопија за еднометриоза на Гак, сирупот фортелакс како се пие- една лажичка или цел сируп? Никој не ми кажа а треба да знам за утре
Ме збуни аптекарката ми кажа овој никако не се зима повеќе од 5мл. Во колку часот се зема денот пред оперсција?
А сирупот не ти го дадоа на ГАК, ти рекоа ти да го купиш? Јас кога бев, таму ми дадоа сируп и ми кажаа кога да го испијам (сабајлето еден ден пред операција). Мислам дека беше Фортелакс. И јас знам дека не се пие цел наеднаш, но во случај на прочистување пред операција веројатно може. Нема никаков проблем.
Da da mi rekoa da go kupam. Taka i jas razbrav deka treba cel ama po muabetot vo apteka kompletno se zbuniv i koga procitav upatsvo pa vikam da ne gresam
Нема да згрешиш, штом така викаат дека треба, си знаат тие. Јас цел го испив па само еднаш отидов во вц, некои по два пати, нема да направи проблем.
Здраво. Бројот од Розе од Сливница дали некој може да ми го прате во порака потребен ми е ве замолувам. Ви благодарам однапред.