а ти би го купила ако не е скап со оглед на тоа колкава е платата во мк затоа кажав дека фустанот е скап,не вреди да се лупнат толку пари за еден фустан а оние од светските дизајнери нормално дека ќе бидат над 500 евра,самото име кажува светски
Па,да,баш овој не, не ми е посебно ама не велам дека е скап,да ме бендиса пример некој би дала тоа се некаде 15,375 во наши пари(мислам на денари),апсолутно да,неза овој но некој кој би ме бендисал и за пригода пример матурска ,свадба на некој блиски(бартуцеди) и слично..
А каква е оваа Црвена мода? Црвена, боја ко боја. Секогаш била во тренд, секогаш и ќе биде... Не сум протарашкала во темиве од Слики, ама ако има и тема Сина мода, Бела мода, Црна мода...
Не ја разбирам ни јас темава, но си најдов yбави парчиња постирани. Црвената боја секогаш е во мода, многу е женствена, одлично освежување во некои комбинации, но некогаш е претерано. Цела во црвено, како движечка менстурација. Како не им изгледа неубаво бре, скроз во црвено, и вели некоја : Ама си убаво облечена и типката заруменува во обравчињата. Тоа е јагодата на шлагот. Пих, па и таа е црвена.