Мишела, и јас барам ваков модел , прошетав и има избор во Зара, Страдивариус и Спрингфилд- во новиов трговски, а цената им е од 2900 до 5000 денари.
Спојлер Да се носат црвени чевли со високи потпетици значи да се биде свесна за својата моќ и желба за живот.Дамите кои ќе се определат за оваа боја, наједноставно кажано знаат како да газат и што е најважно да се носат со идејата дека секој поглед ќе биде свртен токму кон нивните нозе. Најдобрите црвени чевли се избираат врз основа на тенот на кожата и висината на жената. Оваа боја се носи без компромис, па ако се определите за некој модел во црвено потрудете се истиот феноменално да ви одговара. За да ја истакнете моќта на своите потпетици водете се по две златни правила. Истакнете се комбинирајќи ги со облека која ќе го изрази контрастот и научете како да одите стабилно. Нема ништо полошо од одлични потпетици на жена која нема чувство за боја и се движи нестабилно. Самоуверената жена заедно со своите црвени чевли носи и црвен кармин, се разбира повторно соодветно избран во зависност од тенот на кожата. Нејзиното мото е „Тука сум за да те заведам и да го маѓепсам твојот дух“. Таа лови со стил, а мажот кој паѓа на неодоливиот шарм, самиот се предава пред нејзината појава. Бидете и вие жената која мами со своите потпетици, знае што сака и не се плаши да посегне по тоа. Животот е страст. Живејте црвено Извор:idividi.com.mk
слични на овие има во велес, поточно како првото си купив пред неколку дена од селект за 1500денари и преубаво е
Лобутинките се секогаш во тренд,ги сакам,но црвената боја ме асоцира на зима и е типично зимсак боја,баш за сезонава..