ќе те молам препрочитај го мојот пост и размисли дали повикувам на насилство или ОБРАТНО на самоодбрана. никогаш не сум повикувал на насилство
За случајот со родилката тешко на фамилијата и тешко на детенцето кое без мајка ќе расте Викаат старите, бремена жена со една нога во гроб е! Зар знаеме сите што носиме во нас? Една секунда е доволна да се јави алергиска реакција на лек, реакција на анестетици, да се откачи тромб... Под лекарски надзор или не, некогаш се' е во Божји раце... Нека почива во мир! ...Колку треба да си бездушен и нечовечен за да продаваш 14 годишно дете??????? Колку треба да си перверзен психопат за да се возбудуваш и општиш со такво преплашено беспомошно дете???????????? Кај ќе им оди душата на такви?????? Добивам желба да работам со осудувани педофили! Ми се разбуди ѕверот во мене Кутро девојче!!!! Каде е и како е се прашувам??? Има ли некој да ја гушни искрено???? Аххххх, проклети пореметени болесници Гневна сум за вакви нешта! А се почесто ги има
таткото на алмир и фамилијата негова со ладни оружја го бркаа бобан, човекот во бегање да спаси жива глава НЕСАКАЈКИ го удри алмир. греота за детето. над никола е извршено монструозно и свирепо убиство само затоа што е македонец. РАЗМИСЛИ МАЛЦЕ ???
Леле ми се згрози животот!!! Не сум за смртни казни.. оти не делуваат воспитно на стоката, ама ваквите треба да бидат во буквален доживотен затвор. Да умрат таму зад решетки!
da da taka e toj nesakajki i pokaza so sreden prst kon semejstvoto na Almir i ako gledame na takov nacin i onie trojcata samo so tupanici go udrile Sazdo nemale 100% namera da go ubijat no se sudeni za svirepo ubistvo.... a bojan Monstrumot se seta niz kumanovo no RAZMISLI MALCE ALMIR NE E MAKEDONEC ZA ALMIR NEMA PRAVDA A ZA sazdo imase no toa e...... pakk ti kazuvam RAZMISLI MALCEEE
Ако е несакајки не треба да одговара демек? детето го нема. причината е тој. Ќе одговара. точка. патем од кај сме сигурни дека е несакајки? Може сеа што сака да рече да си го извади газот.
Ти дојде на форумов да ни објаснуваш за убиство,кое беше пред 2 год?Беше нападат Бобан,а во самоодбрана се сличи тој немил настан.Да не бил нападат немало да дојде до никаков инцидент.Да не зимам и да ти постирам колку наши се убиени од страна на Албанци,а колку Македонци убиле Албанци. Го удриле Саздо?Дечко од удар не се умира,се умира од крвав ќотек,со кршење на цело тело,со кое му беше оштетен мозокот на Саздо,и не објаснувај веќе глупости. За на некој мозок да му оштетиш,треба крвнички да го тепаш,и тоа тепање со минути,што е многу за едно тело.
Секој треба да одговара. Буквално секој. Ако се албанци не значи дека се глувци. Ама истото и за македонците важи. Преку таквото од кој што е по националност. Човек е човек. Ако убиеш ќе лежиш. Дај боже и доживотно да има за сите што убиле дете без разлика дали тоа дете се вика алмир или саздо.
Шо ви е на сите сега?? Пак ќе се враќаме на истиот муабет: Македонци вс. Албанци??? Доста престанете еднаш! Стоки има и во едните и во другите! Фини луѓе има и во едните и другите! Со тие муабетите за национална нетрпеливост, само проблеми предизвикувате. Ко да не сакате да се подобри состојбата со омразата, ко да ви е цел да им го пренесете ова и на идните генерации! Криминал треба да се решава во институции, а не по улици и со тепање! Срам да ви е! Па побожни се прајте поќето, а во исто време мафтате со закани, навреди и национализам!
A zosto be ne go spomnuvas slucajot u srednoto uciliste dif koga ALBANEC izleze pred Noz za svojot drugar Makedonec i umre covekot... zosto samo lositte raboti gi spomnuvas ama jas mng sakam vakvi mafijasi ko tebe sto se praat u forum a ne izleguvale nikad nadvor klosar.
Јас не се праам у ФОРУМ,јас сум на форум,неможам во него да бидам.Јас не сум мафијаш,јас само си ја бранам својата татковина,од дивјаци,без разлика Македонци,Албанци,закон си е закон,но јас не сум ти крив што во оваа држава за жал не е за секој исто.А факт е дека повеќето криминалци Албанци,воопшто не лежат затвор,затоа што за нив некој закони во оваа држава не важат. Јас имам 10 другари Албанци,со кој живеам повеќе од 20 години,за мене живот даваат во секој момент,исто и ја за нив,затоа што јас ги сакам како браќа,и се дружиме,и не мешаме ни политика,не вера,ни боја на кожа.Ама ние сме малце што останавме вакви,али за неправда нема да ќутам. Никаде не те навредив,ама тоа е пријател,толкав ти е капацитетот на мозокот,и ти не сакаш знам,ама тоа е.
он барем не почна да те вреѓа. ај прибери се. пошто ако те банираат пак ќе викаш дека тоа е зашто си албанец а не зашто вреѓаш. прекини.
Нема гајле,не ме навреди воопшто,затоа што не сум клошар.Али нема везе,темава не е за мене и тебе,него за црната хроника. Јас сум за секоја неправда во оваа држава,да биде казнета,не ме интересира,дали се Албанци,Македонци,Хрвати,Босанци,Турци,дали имаат бела боја,жолта,црна,не ме интересира ни партија ни ништо,кој згрешил на законот треба да си го добие заслуженото,но пак ке кажам за жал не е така.
средниот прст е од брат му кој беше провоциран од семејството на алмир. ако веќе сакаш на национална база за воља на вистината таткото и фамилијата ги нападнаа македонците а не обратно. само ти си ми жив доказ дека со вас соживот НЕМА.
во таа паника страв и афектна состојба гледаш само жива глава да спасиш. човекот тоа не го направи со намера. инаку тој веќе си ја одслужува казната.