Не мислам дека се претера. Предходно беше проблем, што не се зборуваше доволно за ова, па народот појма да си нема, што ни се случува.
Во случајов не се работи за вина на докторите,туку жената си имала проблеми сериозни. Дали за секој починат човек после операција се објавува на вести?
Се извинувам... Не прочитав. Мислев дека се сомневаат на докторска грешка или немање услови во болницата.
Ако убаво го прочиташ извештајот ќе видиш дека жената е со дијагнози. Не знам од кога почна за секој што умрел да се пишува.
Па тргнал новинар по доjaва, мислеле можда дека е иста ситуациja ко со другит и, мада не била..решиле да се направи сториja, да не пропадне денот, ем ке се попуни простор цц у новинарство некад и ради тоа е, без намера даа се крене паника и сл. Само тргнале у лов во празно. Сепак жално. Многу тажни вести.. не ми се чита веке.
дпмне со партиските вработувања и е.а матер на македонија во секој поглед. грујо не само за криминал треба да одговара и за уништување на Р.М.
од 1991 до денес а посебно за 11г. владеење на грујо работни места добиваа некомпетентни луѓе да не речам џган со партиска книшка школованиот кадар беше на улица зошто не им требаа луге што мислат со своја глава, со џган лесно се манипулира. голем број високо образовани кадри па и со ССС квалитетни луге ја напуштија македонија. имаш партиски доктори кој не знаат колку бубрега има човек. ЗАТОА !? сега го плаќаме тоа со животи.
Уште 20години да владеете пак ќе ви биде Грујо крив А овие бетер се наместо да се засукаат за ракави да почнат од здратсво на пример тие неее име ќе мењаваат ваму нека умираат луѓе, реагенси за лек нема, термини ич, се на приватно си правиме испитувања... Вака никогаш не било...
Сакаш да кажеш дека Грујо вработувал доктори само со партиска книшка и такви кои не знаат колку бубрега има човекот ? Случајно да не познаваш некој невработен доктор . Барем еден ! Некој кој дома седел без работа , било пред 2,5,10 год ?! Еден само ми кажи кој има завршено медицински факултет а не е вработен. И пак не гледам поврзаност на починатата жена со партиските доктори
јас владеам ?! за мене и твојте и сдсм се едни обични губриња и криминалци кој уништија све во Р.М. и молимте не ме ставај ни со една опција ми се повраќа од сите
ти си со партиска дијагноза и за тоа нема лек само продолжи да си одиш во штаб и гледај редовно сител и алфа.
Кој мои жити се? Јас сум жена што ака по доктори, по термини, лекови со рецепта, испитувања какви ли не што морам да ги правам на неодредено време и верувај дека многу работи одат само на полошо... Ај погледни си ги постовите на форумот и оцени кој е тука со партиска дијагноза? Човече ај олади малку секој пост ти е партиски! Оди види на пример дали сум надвор! И одговри на прашањето на Бубче убаво те праша жената не врти како киша околу Ниша! ФМП!
јас и велам дека само полошо и полошо е Р.М. од 1991 до денес како се менува власт само полошо е. јас мислам дека бранко и грујо се најголемите гробари на Р.М. овој забеганиов сега е само последица од се предходно. ти пожелувам да оздравиш и поздрав
сега е една гарнитура која има за задача да ја снема македонија, тоа е последица од се предходно што ни се случуваше.
Нешто се имаш помешано . Јас и политика ?! Ама нема веза. Не ми кажа познаваш невработен доктор ? Остај ги на страна и Зајко и Грујче
Човек дај искоментирај на некоја тема и да не спомнуваш политика може ли? Има добри теми на форумот де олабаби многу си ифрустриран немој така Бубче да беше партиски човек сега ќе беше министерка, нели бубче